REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nemenkas amerikoniškas universalas „Cadillac CTS-V Sport Wagon“ yra gana greitas, tačiau subtilumu ir sportiškumu pernelyg nepasižymintis automobilis. Kai „General Motors“ jį pasiūlė ir Europos pirkėjams, jis susižavėjimo kupinų ovacijų nesulaukė. Tačiau už Atlanto galima sutikti ir labai „karštų“ šio modelio egzempliorių.

REKLAMA
REKLAMA

Amerikos žemėje tokia tiuningo atelje „Hennessey“ yra puikiausiai žinoma. Jos arkliukas yra šių dienų „Cadillac“, o kartais ir kitų „General Motors“ produktų perdarymas. Automobilių perdarymo receptai čia įprasti Amerikai – galia didinama sumontuojant turbinas ar mechaninius kompresorius. Tačiau „Hennessey“ čia nusipelno pagarbos, nes šioje srityje jie yra vieni geriausių specialistų.

REKLAMA

Pasigrožėkite, kaip ketvirčio mylios trasoje spurtuoja šios kompanijos perdarytas „Cadillac CTS-V Sport Wagon“. Po šio automobilio variklio dangčiu slypi net 1100 arklio galių. O įdomiausia yra tai, kad tai kiekvieną dieną naudojamas automobilis – juo važinėja nedidutės kompanijos įkūrėjas Džonas Hennessey.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų