REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau lapkričio 16 dieną, iškiliausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius pristatys savo kolekciją, kurios pristatymo metu žadama daug staigmenų.

Jau lapkričio 16 dieną, iškiliausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius pristatys savo kolekciją, kurios pristatymo metu žadama daug staigmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ši J. Statkevičiaus kolekcija buvo pradėta toli nuo čia. Jos idėja gimė po devyniais užraktais – tikrąja šių žodžių reikšme. Paryžiuje vaikščiodamas po tarsi seifai rakinamas Centre Georges Pompidou saugyklas kartu su šio centro specialiste Nicole Richy, Juozas Statkevičius išvydo Piet'o Mondrian'o, vieno pirmųjų abstrakcionistų ir de Stijl meninio judėjimo pradininko, darbus.

REKLAMA

„Pompidou saugyklose pamačiau kitą, nepažįstamą, ne chrestomatinį Mondrianą. Jis mane pribloškė – pribloškė jo kūrinių švelnumas, kontrastai tarp griežtų stačiakampių kompozicijų ir perlamutrinių rausvos, pilkšvos atspalvių“ – pasakoja Juozas Statkevičius. Nuo tos akimirkos jis žinojo, kad šios kolekcijos leitmotyvas bus ankstyvieji Mondriano darbai...

Kai žvelgsite į modelius – veltui ieškosite tiesiogiai atkartotų, perkeltų stačiakampių. Tai būtų buvę pernelyg paprasta, be to – jau padaryta. Bet akyla akis pastebės duoklę Mondriano struktūroms – kad ir vilnijančiame organzos sijone, sudurtame iš horizontalių ir vertikalių detalių, ar garsiosios kompanijos „Dormeuil“ „Juozas Statkevičius Couture“  užsakymu specialiai mados namams pagamintame audinyje. Tačiau  labiausiai – formų grynume, abstraktaus grožio paieškose.

REKLAMA
REKLAMA

Kai žvelgsite į modelius – atminkite, kad matote nuostabų ir žavų dalyką: kaip vienas meno kūrinys įkvėpė kitą. Tai  – vienas gražiausių virsmų pasaulyje. Juozas Statkevičius, perėmęs Mondriano mintį ir principą, šioje kolekcijoje konstruoja linijas ir spalvų kombinacijas ant kūno tam, kad visiškai sąmoningai išreikštų bendrąją grožio idėją.

Lapkričio 16 , trečiadienį 18 ir 21 val., Vilniuje,  Pramogų arenoje, tūkstančiai Juozo Statkevičiaus talento gerbėjų išvys naują, jau ketvirtąjį didįjį mados pristatymą Pavasaris-vasara 2012.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šioje kolekcijoje laikui ir trumpalaikės mados įnoriams nepavaldūs  couture  klasės rūbai, tačiau neapsieita be naujienų, pernai pristatyta vyriška kolekcijos dalis sulauke stulbinančio pasisekimo, todėl šiemet, jūsų teismui – džinsų linija, rankinės, akseuarai,sidabrinės apyrankės, sąsagos,skrybėlės. Juozo rūbai – tai liukso šarvas nuo išorinio  pasaulio,  didžiulė  kolekcija, nepavaldi laikui, infliacijai ir geografijai.

Avalynę sukūrė specialiai madų namams nepralenkiamasis MANOLO BLAHNIK..

Manekenės segės  deimantinius papuošalus. ,,Kolekcijos modelius sutiko demonstruoti Ingrida Sabonienė ir jos dukra Aušrinė Sabonytė bei prima balerina, neprilygstamoji, Lietuvą paliekanti Eglė Špokaitė bei  geriausiai mūsų mados namų stilių atspindinti Londone gyvenanti Ditė Antanaitytė.

REKLAMA

2012 kolekcijoje – 20 įspūdingų stilingam laisvalaikiui vyriškų modelių, kurie šiemet ne tokie struktūriniai. Priešingai – plaukiančių linijų iš CADI šilko kostiumai, šilkiniai ir medvilniniai marškiniai bei striukės. Taip pat  visi  vyrams reikalingi, patogiai sukonstruoti, iš rinktinių medžiagų sukurti  nebanalūs aksesuarai. Ši linija turėtų būti įdomi plataus akiračio, didelio mastelio vyrams, kurie rūpinasi savo išvaizda, įvaizdžiu. Šie rūbai leis atrodyti bohemiškais, aristokratiškais tiek Vilniuje, tiek Paryžiuje, Londone ar Niujorke. Todėl podiumu einant išvysite talentingą aktorių ir režisierių Dexterį Fletcherį.

REKLAMA

Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas, tradicija tapusi  gimtadienio dovana klientams bei  talento gerbėjams yra atviras visuomenei: įsigiję  bilietus  įspūdingą renginį galės stebėti  visi neabejingi madai. Bilietai parduodami visose BILIETAI.LT kasose arba www.bilietai.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų