REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anot 20-metės Mariah Yeater, paauglių dievaičio Justino Bieberio ir jos meilės aktas įvyko praėjusių metų spalį užkulisiuose po dainininko koncerto Los Andžele.

Anot 20-metės Mariah Yeater, paauglių dievaičio Justino Bieberio ir jos meilės aktas įvyko praėjusių metų spalį užkulisiuose po dainininko koncerto Los Andžele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuomet jai buvo 19 metų, o jam 16. Dainininko gerbėja, pateikusi ieškinį teismui, teigia turinti J.Bieberio kūdikį.

REKLAMA

Pats J. Bieberis ir jo atstovai tokius pareiškimus kategoriškai neigia. „Kol kas nematėme to ieškinio, bet apgailestaujame, kad kažkas nori mus taip bjauriai apšmeižti. Mes ketiname imtis visų reikiamų priemonių, kad Justinas būtų apsaugotas nuo melagingų įtarinėjimų“, – sakė žvaigždės atstovas.

Taip pat pranešama, kad ieškinyje M. Yeater reikalauja, kad pop žvaigždė pasidarytų tėvystės DNR testą.

Taigi, kas toji mergina, apvertusi jaunojo dainininko gyvenimą aukštyn kojomis?

Jauna mergina, turinti 11 klasių išsilavinimą, naują darbą susirado 2011 metų sausio 15-ąją, bet vėl tapo bedarbė nuo kovo 15-osios.

REKLAMA
REKLAMA

Per pastaruosius 12 mėnesių jos vidutinis atlyginimas siekė 125 Amerikos dolerius, o dar 500 dolerių ji gaudavo kaip visuomeninę pašalpą.

Šiuo metu M. Yeater už kelių mėnesių mažylį Tristyn iš nepilnamečio J. Bieberio reikalauja kas mėnesį mokėti po 25 tūkst. dolerių.

Bylos svarstymas paskirtas gruodžio 15 dienai, tačiau vaiko gimimo liudijime, tėvo pavardė nenurodyta.

Tuo tarpu J. Bieberio išrinktoji aktorė ir dainininkė Selena Gomez naujienas priėmė ramiai ir be panikos.

J. Bieberis ir S. Gomez (nuotr. Alloverpress.ee)J. Bieberis ir S. Gomez (nuotr. Alloverpress.ee)

Savo „Twitter“ profilyje ji rašė: „Ar esate pasiruošę MTV Europos Muzikos apdovanojimams Belfaste? Laukite didelio siurprizo!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį savaitgalį jaunoji dainininkė ketina lydėti savo vaikiną į Belfastą, kur jam bus įteiktas pirmasis MTV apdovanojimas.

Pati S. Gomez tikina turėsianti lytinių santykių tik po vestuvių, o Bieberis sako, kad tai turi įvykti tik su ypač brangiu ir mylimu žmogumi.

Jei gerbėjos istorija nepasitvirtintų, remiantis Amerikos teisminiais įstatymais, M. Yeater gali būti nubausta už tai, kad lytiškai išnaudojo nepilnametį arba be pagrindo paskleidė tokius gandus.

Kalifornijos kriminalinių tyrimų skyriaus atstovas David Wohl tikina esąs nustebintas merginos drąsa, neva ji gali būti apkaltinta nepilnamečio išžaginimu.

REKLAMA

„Turėdama omeny didelius alimentų mokesčius, kuriuos gali gauti už vaiką, greičiausiai, mergina nusprendė surizikuoti.“

„Jei paaiškės, kad panelė Yeater istoriją išsigalvojo, J. Bieberis laimės teismą, o ji bus patraukta į baudžiamąją atsakomybę už piktavališką šmeižtą“, - sako teisininkas Mitvhell Langberg.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų