• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę ISM Vadybos ir ekonomikos universitete Vilniuje ir Kaune prasideda nemokamų paskaitų ciklas moksleiviams „ISM moksleivių universitetas“. Į paskaitas, šiemet skirtas verslo vadybos sričiai, abiejuose miestuose užsirašė virš 900 moksleivių.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėjusiais metais mokiniams parengėme trumpą ekonomikos įvadą. Šiemet juos norime supažindinti su tuo, kas slepiasi po verslo vadyba. Moksleiviai uoliai domisi šiomis paskaitomis ir yra suinteresuoti gauti kuo daugiau naudingų žinių“, – sako ISM studijų dekanė prof. Viltė Auruškevičienė.

REKLAMA

Moksleiviams ISM lektoriai dėstys rinkodaros, finansų, personalo vadybos bei organizacijų psichologijos paskaitas. Į paskaitas Vilniuje atvyks mokiniai iš Vilniaus, Elektrėnų, Kupiškio, Utenos, Varėnos, Trakų, Panevėžio ir kt. mokyklų. Kauno ISM susirinks Kauno mokyklų, Birštono, Jonavos, Kėdainių, Raseinių, Vilkaviškio ir kt. miestų moksleiviai.

„Vadybos mokslas lavina asmens gebėjimą organizuoti ir valdyti organizacijos veiklą taip, kad nustatyti tikslai būtų pasiekiami efektyviausiu įmanomu būdu. Verslo sėkmę rinkoje nulemia įvairūs veiksniai. Dalis jų visiškai nepriklauso nuo mūsų valios, kitus, atvirkščiai, tikslingai formuojame, siekdami strateginių tikslų. Visų šių veiksnių akivaizdoje matome, kad vienos įmonės sugeba veikti sėkmingiau nei kitos. Tokie gebėjimai – tai profesionalios vadybos rezultatas“, – akcentuoja prof. V.Auruškevičienė

„ISM moksleivių universiteto“ paskaitos vyks lapkričio–sausio mėn.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų