REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Nevienareikšmiška diena: teks susidurti su sunkumais tiek darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime. Visas problemas teks spręsti savarankiškai, tai atims daug jėgų ir, deja, neduos gerų rezultatų. Įtempta situacija išsilaikys ir asmeniniame gyvenime.

Avinas. Nevienareikšmiška diena: teks susidurti su sunkumais tiek darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime. Visas problemas teks spręsti savarankiškai, tai atims daug jėgų ir, deja, neduos gerų rezultatų. Įtempta situacija išsilaikys ir asmeniniame gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būkite atsargūs asmeniniame gyvenime: diena susijusi su pagundomis ir viliojimais, kuriems nebus taip lengva atsispirti. Stabilių porų santykiai gali būti sugadinti pavydo scenomis. Galite nusivilti mylimu žmogumi, suprasti, kad neteisingai jį įvertinote.

REKLAMA

Dvyniai. Darbai eisis ne taip, kaip jūs norėtumėte: jūsų laukia sudėtingos užduotys, bus iškelti aukšti reikalavimai. Finansinė padėtis stabili. Palanku bendrauti su giminaičiais, praleisti laiką su šeimos nariais. Vargu, ar tolimos kelionės suteiks jums džiaugsmo.

Vėžys. Susidursite su profesiniais sunkumais. Būkite pasiruošę praleisti nemažai laiko darbe, kuris jums atrodys nevertas jūsų dėmesio. Palanki diena aktyviam poilsiui, išsiruoškite į gamtą. Šeimos problemų sprendimas neužims daug laiko.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Labai gera diena sutarčių pasirašymui, apsipirkimui ir kitoms finansinėms operacijoms. Tie, kas dirba su informacinėmis technologijomis ir mokslais, atsiras šansas kilti karjeros laiptais. Emocinis fonas stabilus, todėl palanku bendrauti su artimaisiais, taip pat spręsti šeimos problemas.

Mergelė. Spėsite atlikti įvairias užduotis, taip pat susidorosite su sunkiomis situacijomis. Galimos piniginės įplaukos. Santykiai su mylimu žmogumi bus neįprasti, ir jums reikės būti labai kantriems, jei nenorite konfliktuoti ir pyktis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Galimi sunkumai santykiuose su kolegomis ir vadovais, ypač jei jūs perimate labai daug atsakomybės. Diena visiškai netinkama spręsti organizacinius reikalus, užsiimti bendradarbiavimo projektais. Būsite iš dalies kalti dėl nekaip besiklostančių santykių su artimaisiais.

Skorpionas. Netikėtumų diena – deja, ne visuomet malonių. Bent jau moksle ir darbe jūsų lauks problemos ir sunkumai. Tačiau asmeniniame gyvenime situacija palanki, atsiras šansas užmegzti ryšį su jums simpatišku asmeniu.

Šaulys. Veiklūs ir nepavargstantys suspėsite atlikti bet kokius darbus, jei griebsitės jų nuo pačio ryto. Tačiau ir jūsų energijos gali viskam neužtekti. Jus labiau domins romantiniai santykiai – ir čia nieko keisto, kadangi šioje srityje vyrauja pozityvios tendencijos.

REKLAMA

Ožiaragis. Profesinėje sferoje jūsų laukia pergalės: jums jos bus reikšmingos, kadangi jų pasiekėte savarankiškai, be jokių įtakingų asmenų. Atsiras galimybė įgyvendinti pačias drąsiausias idėjas, realizuoti užmojus.

Vandenis. Susitarimai bus sėkmingi, o pažintys daug žadančios. Profesinė sėkmė laukia tų, kurių veikla susijusi su komandiruotėmis, susitikimais ir prezentacijomis. Taip pat palanku aktyviai ilsėtis, dalyvauti vakarėliuose, lankyti teatrą ir kiną.

Žuvys. Būkite atsargūs ir dėmesingi bendraudami – šiandien rizikuojate netekti draugų ar patekti į pinkles. Prisiminkite, kad visko, ko jūs pasiekėte, tai padarėte savo jėgomis. Gera diena bendrauti su artimaisiais, o tinkamai parinkti krūviai padės stiprinti savo energetiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų