REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apgautas, neteisingai apkaltintas ir ilgam įkalintas. Garsusis Rusijos aktorius Sergejus Bezrukovas Pirmojo Baltijos kanalo daugiaserijiniame filme „Juodieji vilkai“. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21:10 žiūrovų dėmesiui intriguojanti ir kvapą gniaužianti istorija apie šeimą ir garbę praradusio vyro pastangas išlikti.

REKLAMA
REKLAMA

1954-ieji metai. Per gerai suplanuotą apiplėšimą dingsta kunigaikštienės Galicinos brangenybės. Tikrieji nusikaltėliai pasirūpina, kad vagystės organizavimu ir vykdymu būtų apkaltintas niekuo dėtas milicijos kapitonas Pavelas Chromovas. Teisėjo nuosprendis negailestingas – 8 metai kalėjimo.

REKLAMA

Praėjus įkalinimo terminui, teisine sistema nusivylęs Chromovas grįžta į gimtąjį miestą. Jo galvoje kirba vienintelė mintis – sužinoti, kas iš buvusių kolegų jį pakišo. Tačiau namuose jo laukia naujas smūgis. Mieste siautėjanti „Juodųjų vilkų“ gauja apiplėšimo metu nužudo Pavelo seserį. O neišlaikiusi sukrėtimo netrukus miršta ir jųdviejų motina.

Dabar Pavelas turi ne tik susigrąžinti garbingą milicijos kapitono vardą bei surasti tikrąjį brangenybių vagį, bet ir atkeršyti už artimųjų mirtį.

Pagrindinį vaidmenį seriale atlikęs jaunosios kartos rusų aktorius Sergejus Bezrukovas žiūrovams jau puikiai žinomas. Komedijų aktoriaus Vitalijaus Bezrukovo sūnus vaidino garsiuosiuos serialuose „Brigada“, „Meistras ir Margarita“, kultinio filmo „Likimo ironija“ tęsinyje. O dabar nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21:10 jį bus galima pamatyti ir naujausiame daugiaserijiniame filme „Juodieji vilkai“ per PBK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų