REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos premjero Vladimiro Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas trečiadienį gynė savo viršininką, kuris jau lyginamas su Leonidu Brežnevu, teigdamas, kad šio buvusio SSRS lyderio vadovavimo laikotarpis buvo „didelis pliusas“ šaliai.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis Rusijos žiniasklaidos priemonių ir analitikų V. Putino sprendimą dalyvauti 2012 metais įvyksiančiuose prezidento rinkimuose po dviejų kadencijų Kremliuje 2000-2008 metais pavadino Rusijos politinės sistemos „brežnevizavimu“. L. Brežnevas vadovavo Sovietų Sąjungai nuo 1964 iki 1982 metų.

REKLAMA

„Dažnai Maskvoje girdime: “Kodėl jis (Putinas) grįžta?„ Daug žmonių kalba net apie “brežnevizavimą„. Bet šie žmonės nieko nežino apie L. Brežnevą“, - sakė D. Peskovas Rusijos interneto televizijos kanalui „Dožd“.

„L. Brežnevo valdymo laikotarpis nebuvo neigiamas mūsų šalies istorijos etapas. Tai buvo didelis pliusas. Jis padėjo mūsų ekonomikos pamatus“, - pabrėžė spaudos sekretorius. Tačiau D. Peskovas pripažino, jog L. Brežnevas padarė klaidą, „laiku neperduodamas valdžios“, kai buvo jau ligotas ir senas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų