• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jauną vyrą ir kūdikį pražudžiusiam avarijos kaltininkui teismas gali skirti iki 10 metų nelaisvės.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį į Vilniaus pirmosios apylinkės teismą atvestas Lazdijų gyventojas 20–metis Ramūnas Balkūnas atrodė sutrikęs, mat jo advokatas Romaldas Brilius dėl didelio užimtumo neatvyko į teismą.

REKLAMA

Dėl šios priežasties teismo posėdis atidėtas iki spalio 16 dienos.

Nukentėjusiųjų atstovas prasitarė prašysiąs rengti uždarus teismo posėdžius norint išvengti pernelyg įkyraus žiniasklaidos dėmesio.

Jeigu visi to norės, teismas privalės atsižvelgti į jų norus.

Teismui paskelbus kito posėdžio datą R.Balkūną išvedė konvojaus pareigūnai, jis nuvežtas į Lukiškių tardymo izoliatorių.

Tragiška avarija Lazdijų gyventojas sukėlė gegužės 22 dieną. Lenktyniaudamas su kitu automobiliu jis nesuvaldė „Hondos“ ir ši atsitrenkė į gatvės bortelį bei užlėkė ant šaligatvio. Prie prekybos kiosko buvo būrys žmonių.Tarp jų – jauna mama su vos 10 mėnesių kūdikiu, dvi paauglės, jaunas vyras ir moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilis partrenkė ir sužalojo jauną vyrą, kuris mirė vietoje. Sunkiai sužeistas kūdikis ir jo mama. Vos 10 mėnesių mergytės gyvybė užgeso ligoninėje. Jos mama, 10–metė ir 15–metų paauglės paguldytos į ligoninę.

Kadangi R. Balkūnas atrodė apsvaigęs, bet promilių nepripūtė, paimta ekspertizei šlapimo. Ten aptikta narkotinės medžiagos – metamfetamino bei raminamųjų vaistų – lidokaino pėdsakai.

Už šį nusikaltimą jaunuoliui gresia laisvės atėmimas iki 10 metų, tačiau įskaitant, jog jis teisiamas pirmą kartą ir neturėjęs rūpesčių su teisėsaugininkais, jam gali būti skirta vos aštuonerių metų nelaisvės bausmė.

Avarijos kaltininkas buvo apsvaigęs

Avarijos metu žuvo vyras ir kūdikis

Tragiška avarija užfiksuota vaizdo kamerų

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų