REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bankas SNORAS, siekdamas dar labiau stiprinti pozicijas rinkoje, šiais metais jau įsteigė 83 naujas darbo vietas ir planuoja, jog iki metų pabaigos jų skaičius išaugs iki 100. Be to, bankas toliau investuoja į klientų aptarnavimo tinklo plėtrą Lietuvoje – nuo rugsėjo 1-osios Kauno filialo taupomasis skyrius prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ reorganizuotas į filialo skyrių.

REKLAMA
REKLAMA

„Numatome, kad metų pabaigoje banke iš viso dirbs apie 1 400 specialistų, – sako banko SNORAS Personalo departamento direktorė Edita Povilavičienė. – Stipriname banko informacinių technologijų ir kitus padalinius bei investuojame į plėtrą – plečiame klientų aptarnavimo tinklą.“

REKLAMA

E. Povilavičienės teigimu, šiais metais banke SNORAS buvo įsteigtas Naujų technologijų vystymo departamentas. Departamente sukurtos 55 naujos darbo vietos, į kurias iki metų pabaigos numatoma priimti naujų informacinių technologijų specialistų.

„Buvo įsteigtas ir naujas Pokyčių valdymo departamentas, jame dirbs 3 darbuotojai. Šiame padalinyje darbuosis aukščiausios kompetencijos projektų ir pokyčių vadybos specialistai, – sako banko SNORAS Personalo departamento direktorė. – Naujų darbo vietų sukuriama ir tęsiant klientų aptarnavimo tinklo plėtrą Lietuvoje.“

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu banke SNORAS dirba 1 379 darbuotojai, o banko įmonių grupėje – apie 2 700.

2011 metais bankas SNORAS atidarė naują filialo skyrių Šilutėje ir taupomąjį skyrių Utenoje bei Kauno oro uoste, o praėjusią savaitę – naują taupomąjį skyrių Lentvaryje. Siekiant verslo klientams pasiūlyti daugiau paslaugų, nuo rugsėjo 1-osios banko Kauno filialo taupomasis skyrius, esantis prekybos ir pramogų centre „Akropolis“, reorganizuotas į Kauno filialo skyrių. Pastarajame skyriuje iš viso dirbs 6 darbuotojai, o ateityje numatoma įdarbinti dar vieną. Be to, kitų metų pradžioje duris turėtų atverti banko filialo Utenoje naujasis pastatas, į jį investicijos sieks apie 10 mln. Lt.

Bankas SNORAS Lietuvoje turi plačiausią klientų aptarnavimo tinklą – jį šių metų rugsėjo 1 dieną sudarė 255 padaliniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų