REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sutiktuvės tolimame oro uoste, rakteliai į rankas ir koks nors naujutėlaitis automobilis pusdieniui ar net kelioms paroms – tai kiekvienam automobilių žurnalistui žinomas derinys. Tačiau net ir visko mačiusiems ir reginių išlepintiems šis vaizdelis yra tikra egzotika.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jums būtų po sutiktuvių tolimame oro uoste laukiantis prabangus sraigtasparnis, skrydis į KOP bazę, kur jau iš oro matomi ant pakilimo tako laukiantys 555 a.g. ultimatyvūs sedanai? Pasiskraidymas, pasivažinėjimai, per petį draugiškai plekšnojantys tituluoti vairavimo ekspertai, kurie plačiai šypsodamiesi dalina nemokamus patarimus. Ir tai dar ne desertas.

REKLAMA

Desertui būtų kelionė į automobilinę Meką – legendinę Niurburgringo trasą, dar vadinamą „Žaliuoju pragaru“. Čia instruktažą prabangaus turo dalyviams pravedė viena „kiečiausių“ Vokietijos lenktynininkų.

Kas tai per renginys? Tai „BMW M Power“ organizuojamas turas „Fly and drive“. Taip potencialiems ir tikrai turtingiems pirkėjams pristatomas „BMW M5“. Rimtas automobilis, rimti vyrai, tad rimtas ir balius...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų