REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijai pasiskundė Pirmojo Alytaus gyventoja 1981 metais gimusi S.K. Pareiškė, kad naktį iš rugpjūčio 27-osios į 28-ąją, beveik penkias valandas, iki 3.30 val., ją seksualiai prievartavo. Policija sulaikė įtariamąjį – Pirmojo Alytaus gyventoją 31 metų Viktorą V.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris policijai nurodė, kad ją seksualiai prievartavo Pirmojo Alytaus Saulės gatvės miškelyje. Vyriškis vartojo smurtą, palaužė jos valią. Jis ne tik ją seksualiai prievartavo, bet ir žemino, mušė, tampė už plaukų.

REKLAMA

Nukentėjusiosios veidas ir kūnas buvo nusėtas kraujosruvomis. Policija nustatė pareiškėjai vidutinį girtumą.

Gerokai vėliau buvo sulaikytas įtariamasis Viktoras V. Jam taip pat nustatytas vidutinis girtumas. Vyriškis anksčiau teistas, teistumas išnykęs. Jis išsituokęs, nedirba. Įtariamasis kaltę neigia, aiškina, kad jis savo lytinę aistrą tenkino bendru sutarimu ir laisva moters valia.

Įvykio vietoje policija aptiko tuščią degtinės butelį. Pažįstamų alytiškių susitikimas ir prasidėjo išgertuvėmis. Begeriant vyriškis užsigeidė patenkinti savo lytinę aistrą ir neatlyžo, kol, pavartojęs smurtą, savo tikslą pasiekė net keletą kartų.

Dėl seksualinio prievartavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Jurgis KOCHANSKAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų