• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje sužaistos dvejos rungtynės.

Nugalėtojo titulą ginantis "Man Utd" klubas iškovojo sunkią pergalę išvykoje, rezultatu 2-1 įveikdamas "West Bromwich" ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Sero Alekso Fergusono auklėtiniai į priekį išsiveržė 13 minutę, kai po Ashley Youngo perdavimo kamuolį į tinklą parideno Wayne'as Rooney.

REKLAMA

Nepaisant to, šeimininkai nepasidavė ir 37 minutę atstatė pusiausvyrą, kai ne itin stipraus Shane'o Longo smūgio iš baudos aikštelės krašto nesugebėjo atremti jaunasis "Man Utd" vartininkas Davidas De Gea.

Visgi Mančesterio komanda dar kartą įrodė nugalėtojų mentalitetą ir šventė pergalę dėka vėlyvo įvarčio - 81 minutę kamuolį į savus vartus nukreipė "West Brom" gynėjas Stevenas Reidas.

Tuo metu portugalas Andre Villas Boasas atvyko į Angliją kaip atakuojantį futbolą propaguojantis strategas, bet "Premier" lygoje jam teks gerokai padirbėti norint pakartoti praėjusio sezono sėkmę. Tuo buvo galima įsitikinti pirmajame sezono mače, kuriame jaunojo trenerio vadovauja Londono "Chelsea" ekipa nesugebėjo pralaužti "Stoke" gynybos - dvikova baigėsi lygiosiomis 0-0.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame kėlinyje šimtaprocentinių progų nesukūrė nei viena vienuolikė, o po pertraukos "Chelsea" žaidimas suaktyvėjo.

Arti tikslo buvo saugas Johnas Obi Mikelis, o Nicolaso Anelkos smūgį 27 tūkstančių žiūrovų akivaizdoje atrėmė vartininkas Asmiras Begovičius.

Nepaisant to, "Chelsea" per visas 90 minučių retai realiai grasino varžovų vartams ir turėjo tenkintis sausu rezultatu.

Įdomu, kad geriausiu mačo žaidėju pripažintas svečių puolėjas Fernando Torresas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų