REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos futbolo klubas „Manchester United“ nepirks Milano „Inter“ saugo Wesley Sneijderio. Priežastis – per didelis futbolininko godumas. Olandas pareikalavo, kad per metus jam mokėtų 11,8 mln. eurų atlyginimą, rašo „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

„Manchester United“ strategas seras Alexas Fergusonas ir vykdantysis klubo direktorius Davidas Gillas nusprendė atsisakyti nuo planų įsigyti W. Sneijderį. Saugas dar turi šansų persikelti į britų komandą, jeigu sumažins būsimą savo algą. Tačiau tai mažai tikėtina, teigia leidinys.

REKLAMA

Liepos viduryje žiniasklaidos priemonės pranešė, kad „Manchester United“ pasiūlė už W. Sneijderį rekordinę klubo istorijoje sumą – 40 mln. eurų. Rugpjūčio pradžioje buvo teigiama, kad „Inter“ pasiūlymą priėmė.

Be „Manchester United“ W. Sneijderiu domisi „Manchester City“ ir Londono „Chelsea“, tačiau futbolininkas kalba, kad norėtų likti „Inter“ ekipoje.

Kaip rašo Goal.com, „Inter“ nori parduoti keletą futbolininkų, kad pagerintų komandos finansinę situaciją. Nuo 2008 iki 2010 metų „Inter“ nuostoliai siekia per 220 mln. eurų. Klubas planuoja imtis priemonių, kad išvegtų UEFA sankcijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų