REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prodiuseris ir filmo „Ponas ir Ponia Smitai“ kurėjas Arnon Milchan parašė knygą, kurioje netrūksta informacijos apie Brado Pitto ir Angelinos Jolie romaną. Jis būtent ir prasidėjo filmavimo aikštelėje. Autorius tikino, kad atskleidė daug skandalingo romano ir meilės trikmapio detales.

REKLAMA
REKLAMA

„Jennifer Aniston paliko Brad'ą Pitt'ą, kai jis prisipažino mylįs Angelina Jolie“, - tokius pareiškimus galima rasti  minėtoje knygoje. Po to, kai Bradas Pittas prisipažino mylįs Angelina Jolie, Jennifer Aniston pareikalavo, kad jis išeitų iš jų namų Beverli Hilse.

REKLAMA

Arnon Milchan, sukuręs filmą „Ponas ir Ponia Smitai“, naujoje knygoje „Konfidencialu: slaptojo agento virtusio Holivudo magnatu paslaptys“ rašė apie savo kaip prodiuserio ir verslininko gyvenimą bei gamybą ir prekybą ginklais.

Jis pamena, kad iš pradžių vaizdavo Pitt'ą ir Nicole Kidman kaip vedusią šnipų šeimą, bet Bradui teko pasitraukti iš projekto, nes jis neva prarado susižavėjimą auksaplauke australe.

Milchan teigia, kad B. Pittas, dar nepakviestas atlikti pagrindinio vaidmens su A. Jolie, jau slapta buvo dėl jos pametęs galvą.

REKLAMA
REKLAMA

J. Aniston, pamačiusi Brado ir Angelinos nuotraukas Kenijos paplūdimyje pasirašė skyrybų sutartį 2005 metais.

„Pirmiausia, Jen nepatikėjo, kad Bradas vėl susitikinėja su Angelina. Pradėjusi domėtis apie jų santykius, atsakymo nesulaukė, nes visi buvo ištikimi Bradui“, - pasakoja jis.

Bradas ir Jennifer 2005 metais vyko prie Karibų jūros su geriausiais draugais Courteney Cox ir David Arquette atšvęsti naujųjų metų.

„Tuo metu jis prisipažino, kad mylėjo Angeliną. Tai supykdė Jennifer, todėl ji išmetė jį iš namų“, - sako autoriai Meir Doran ir Joseph Gelman.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Iš tiesų, Brad'as kasdien važiuodavo motociklu į filmavimus ir dar kažkur bei dėvėdavo šalmą, kad niekas jo neatpažintų“, - pasakojo Milchan.

2005 metų sausio 7-ąją pora paskelbė apie savo skyrybas, bet kai Bradas pasveikino Jennifer per jos gimtadienį vasarį, pasklido gandai, kad pora susitaikys.

Tačiau Bradas liko su Angelina, o Jennifer sutiko naują meilę – aktorių Justin'ą Theroux.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų