REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Sieksite savo tikslų nepaisydami jokių kliūčių. Netgi į patį sudėtingiausią dalyką žvelgsite kaip į žaidimą. Jūsų žavesys jums padės žengti pirmyn. Energijos turėsite tiek, kad jos užtektų visiems Zodiako ženklams, tik mokėkite teisingai ją paskirstyti.

Avinas. Sieksite savo tikslų nepaisydami jokių kliūčių. Netgi į patį sudėtingiausią dalyką žvelgsite kaip į žaidimą. Jūsų žavesys jums padės žengti pirmyn. Energijos turėsite tiek, kad jos užtektų visiems Zodiako ženklams, tik mokėkite teisingai ją paskirstyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Jums didelę įtaką darys aplinkiniai, reaguosite jautriai į tai, kas vyksta aplink jus. Tačiau nebijokite – šalia jūsų atsiras patikimi žmonės, verti jūsų pasitikėjimo. Palankus laikas mokytis iš kitų klaidų. Pragmatiškumas gali sumaišyti asmeniniams santykiams.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite pasimetę: jūsų gyvenime artėja permainos, kurių negalima būtų vertinti vienareikšmiškai. Panikuoti kol kas dar anksti, geriau pagalvokite, ką jūs patys galite padaryti, kad išvengtumėte sudėtingų situacijų ir bereikalingų išgyvenimų.

Vėžys. Palankus laikas daryti išvadas ir pareikšti įdomias idėjas, kurios turės įtakos ir jūsų ateičiai. Tie, kas nori iš esmės keisti savo gyvenimą, supras, ką iš tikro reiktų daryti ir kokius toliau veiksmus vystyti. Kas bebūtų, atminkite, kad reikia pasikliauti tik savo patirtimi ir žiniomis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Gera diena tiems, kas planuoja pasilinksminti, dalyvauti įvairiuose vakarėliuose. Bet kokioje kompanijoje jausitės puikiai, atkreipsite į save dėmesį, rasite bendrą kalbą su įvairiais žmonėmis. Užmegzkite šiandien kuo daugiau pažinčių, neatsisakykite ir kelionių.

Mergelė. Palanki diena, tinkanti bet kokiems užsiėmimams, kurie bus skirti siekiant konkretaus rezultato. Svarbiausiai, supraskite, ko iš tikrųjų norite, suformuluokite užduotis. Tik jokiais būdais neskubinkite artimų žmonių ir nesipykite su tais, kurie nespėja kartu su jumis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Šiandien būsite pažeidžiami ir greitai įsižeisite, taip pat linkę į liūdnus apmąstymus, prieš save išsikelti neišsprendžiamus uždavinius. Kuo daugiau darbo, tuo mažiau tikimybės susigadinti sau nuotaiką: susidarykite grafiką ir iš darbų stenkitės išpešti kuo daugiau naudos.

Skorpionas. Sėkminga diena tiems, kas ruošiasi žygdarbiams darbiniuose reikaluose. Nors iš tikrųjų reikėtų padaryti tam tikrą pauzę ir pailsėti nuo užgriuvusių rūpesčių, kurie neduoda ramybės paskutiniu metu. Ne itin geras laikas romantiškiems nuotykiams – neteisingai įvertinsite naujas pažintis.

REKLAMA

Šaulys. Manysite, kad jūsų niekas negali nugalėti, tačiau iš dalies būsite teisūs. Reikia pripažinti, kad negatyvios tendencijos taip pat sklaidysis. Palankus laikas bendrauti ir gauti visus atsakymus į kankinančius klausimus. Iš esmės sėkmė lydės bet kokiuose užsiėmimuose.

Ožiaragis. Dėl darbo ir bet kokios naudingos veiklos diena tinka idealiai. Jus lydės darbštumas, entuziazmas, taip pat išradingumas. Turėsite progos panaudoti savo talentus ir nei vienos minutės nepraleisite veltui. Palanku spręsti finansines užduotis.

REKLAMA

Vandenis. Nebloga diena, tik vargins sumažėjęs gyvybinis potencialas. Nenorėsite aktyvios veiklos, perleisite sprendimų teisę kitiems. Tačiau atsisakyti savo norų – ne pats geriausias sprendimas. Pakalbėkite atvirai apie sau svarbius klausimus ir užduotis su artimais žmonėmis.

Žuvys. Aplinkiniams atrodysite tinginiai ir apsileidę, tačiau šis įvaizdis bus apgaulingas: jūs dirbate vidinį darbą. Atsikratysite nuo stereotipų, atsisveikinsite su klaidingu mąstymu, taisysite klaidas ir svarbiausiai – nuo šiol imsite kontroliuoti asmeninį gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų