REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tikiu savimi ir visa mūsų komanda, prie kurios vairo stovi labai stipri pokalbių šou kūrėja Jurga Gusarovienė, – šypsosi Agnė Armoškaitė, kuri naujame TV3 sezone ves naują pokalbių laidą „Ką manai?“ – Stengsimės, kad ši laida spinduliuotų pozityvią energiją. Jau gana tos depresijos, rūškanų veidų. Aš manau, kad net apie sudėtingus, skaudžius dalykus galima kalbėti šilčiau, be perdėto dramatizmo. Džiaugiuosi už šviesų TV3 sezoną ir kad startuoju kaip tik tokiame sezone, nes ne tik asmeniniu, bet ir profesiniu požiūriu pagaliau norisi tos šviesos Lietuvoje.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak laidos kūrėjų, „Ką manai?“ gvildens ir aktualias, ir skandalingas temas, o požiūris į jas bus kitoks.

REKLAMA

„Nebūtina visko žymėti krauju, kitąsyk daug įdomiau ir naudingiau pažvelgti į viską iš esmės. 17.40 val. – tai laikas, kai žmogus grįžta iš darbo ir nori pailsėti. Negalima jo apkrauti sunkiomis mintimis. Norisi, kad jis šviesiai pradėtų vakarą su savo šeima. Būtų nuostabu, jei mūsų laida žiūrovų namuose kas vakarą tęstųsi įdomia diskusija prie vakarienės“, – sako šios laidos prodiuserė J. Gusarovienė, kuri ilgus metus dirbo pokalbių laidoje „Nomeda“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak prodiuserių kompanijos „Videometra“, kuriančios šią kasdienę laidą, atstovų, A. Armoškaitei dėl laidos vedėjos pozicijos teko rungtis su rimtais varžovais – ir moterimis, ir vyrais, tarp kurių buvo garsių šalyje žmonių. Ko gero, jos raktas į žiūrovų širdis visų pirma yra tai, kad moteris nesiekia būti tobulybė, tačiau turi ką pasakyti ir ko paklausti.

Ji bus artima savo herojams, nes Agnei gyvenime teko patirti savo silpnumą ir tvirtumą pačiomis įvairiausiomis aplinkybėmis. Ji asmeniškai žino, kas yra alinančios dietos, todėl gerai supras visas moteris. Ji žino, kas yra skyrybos... Ji – verslo žmogus, žinantis, ką reiškia „daryti karjerą“ ir auginti vaiką. Ir kaip sunku per krizę išsilaikyti, nesuskysti. Taip pat, Agnė iš vidaus pažįsta pramogų verslą, todėl, iškilus temai apie pramogų pasaulio nuodus, gvildens ją ne paviršutiniškai, ne diletantiškai – turės realų supratimą. Ji – kultūros, meno pasaulio atstovė, todėl į jos laidą „Ką manai?“ nebijos eiti inteligentai. Kartu Agnė – žaisminga ir drąsi, todėl jos vedamos laidos nebus snobiškos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O ar jos nebaugina tai, kad laida turės pasirodyti penkias dienas per savaitę? „Man jau 30, daug dalykų nebebaugina. Bet kasdienė laida reiškia didesnę atsakomybę. Žinoma, norisi ir pačiai būti gyvai, ir laidą kurti dinamišką. Tai yra didelis emocinis ir fizinis krūvis, bet dirbant profesionalioje komandoje viskas yra įgyvendinama", – įsitikinusi Agnė, kurios laida rugpjūčio 29 dieną ir pradės naująjį TV3 televizijos sezoną.

Ir dar viena įdomybė – laidos pavadinimą „Ką manai?“ įkvėpė labai populiari ir itin pozityvi dainininko Manto Jankavičiaus to paties pavadinimo daina. Ši daina kasdien skambės ir laidoje, ir laidos anonsuose. Tikimasi, kad ji taps ir laidos herojų gyvenimo himnu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų