REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Reikės peržvelgti profesinius prioritetus. Užduotys, neseniai atrodžiusios gana svarbios, dabar taps ne tokios aktualios. Jūsų naujos idėjos vargu, ar bus palaimintos vadovybės. Tik atvirumas ir nuoširdumas leis išsaugoti asmeninių santykių harmoniją. Nežaiskite pagal kitų sudėliotas sąlygas.

Avinas. Reikės peržvelgti profesinius prioritetus. Užduotys, neseniai atrodžiusios gana svarbios, dabar taps ne tokios aktualios. Jūsų naujos idėjos vargu, ar bus palaimintos vadovybės. Tik atvirumas ir nuoširdumas leis išsaugoti asmeninių santykių harmoniją. Nežaiskite pagal kitų sudėliotas sąlygas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Turėsite progos pasidžiaugti savo profesiniais laimėjimais ir sėkme. Panaudosite savo žinias ir organizavimo talentą. Šią dieną nebijokite kelti savo kainą, nes aplinkiniai džiaugsis gavę jūsų paramą. Tuo tarpu asmeniniame gyvenime jokiais būdais nesinaudokite tokiais triukais – jokių manipuliacijų, gudrybių ar apgaulių.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite pasimetę: atrodys, kad viskas vyksta gerai, tačiau intuicija kuždės, kad reikalai krypsta ne į tą pusę. Galimi tam tikri nemalonumai ir nesusipratimai – jie taps rimti, jei nustosite kontroliuoti save. Pasitikėkite savimi, išlaikykite optimizmą. Tiesa, bet kokiu atveju diena nepalanki bendravimui.

Vėžys. Palanki diena, tinkama darbui ir poilsiui. Ypač gerai klostysis tiems, kas ruošiasi į dalykinę išvyką ar pramoginę kelionę. Dalykiniai reikalai lengvai nusakomi, išvengsite nemalonių siurprizų. Pabaikite pradėtus darbus, tik venkite pavojingų eksperimentų. Asmeniniuose santykiuose karaliaus stabilumas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Malonūs momentai romantiniuose santykiuose džiugins, o šiandien visi Liūtai jausis daugiau ar mažiau įsimylėję. Jausmai gims lengvai ir jų lengvumas kartais gąsdins. Nepaisant romantinių išgyvenimų, pasiseks ir gerai padirbėti. Kūrybinis potencialas bus gana aukštas, bet kokiems darbams rasite išeitį.

Mergelė. Darbai bus sėkmingi: gausite apdovanojimų už atliktus darbus, taip pat galėsite pasilepinti likimo dovanomis. Svarbius dalykinius susitikimus paskirkite dienos metu. Padidės pasitikėjimas savimi ir pajusite, kad jūsų įtaka priešingos lyties atstovams auga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Labai palanki situacija klostosi romantinių santykių sferoje. Galite įsimylėti iš pirmo žvilgsnio ir rasti rakčiuką į bet kokią širdį. Tačiau venkite manipuliacijų šeimoje. Galite pasitikėti jau patikrintais partneriais, tik dar ankstoka būtų atskleisti savo ketinimus naujiesiems.

Skorpionas. Pasijusite visiškai beginkliai: sunkiai priešinsitės negatyvioms tendencijoms. Ieškokite būdų, kaip išsaugoti kuo daugiau energijos, grąžinti gerą nuotaiką, optimizmą ir budrumą. Sulauksite palaikymo iš šeimos narių, tačiau vis tiek daug ką šiandien reikės atlikti savarankiškai.

REKLAMA

Šaulys. Būsite naudingi kitiems, todėl būkite nusiteikę altruistiškai. Venkite bet kokių egoizmo apraiškų, stenkitės optimistiškai spręsti bet kokias iškilusias užduotis. Visos šios sąlygos galioja ir asmeniniams santykiams. O jei jums vis truks džiaugsmo, ruoškitės išvykti.

Ožiaragis. Žinosite, ko norite, ir netgi žinosite, kaip to pasiekti. Problema gali kilti nebent tik tada, jei nepaisysite artimų žmonių interesų. Todėl galimi konfliktai šeimoje bei meilės ryšiuose. O tokiu atveju įtampa augs kaip ant mielių. Jei labai norėsite, galite pakeisti ir šią situaciją.

REKLAMA

Vandenis. Nepasitikėsite savo intuicija ir per aklai pasitikėsite gaunamais patarimais. Dalykinėje srityje tai gal ir nėra blogai, tačiau asmeniniams santykiams tikrai pakenks. Atminkite, kad pinigų, investicijų, pirkinių srityje, taip pat dalykinėje veikloje vadovaukitės sveiku protu ir gyvenimiška patirtimi.

Žuvys. Nerami diena. Atrodys, kad viskas susitvarkė, sunkumai įveikti, problemos išspręstos, tačiau vėl teks nusivilti gautais rezultatais. Taip kentės ir pasitikėjimas savimi, kuris ves prie liūdnų apmąstymų. Tačiau nepraleiskite savo galimybių ir daugiau galvokite apie ateitį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų