REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gimtadienis tiesiogiai susijęs su Saule. Kartą per metus ji sugrįžta į tą vietą, kur buvo, kai žmogus gimė, ir tai mes vadiname gimtadieniu, o astrologai – Soliaru.

Gimtadienis tiesiogiai susijęs su Saule. Kartą per metus ji sugrįžta į tą vietą, kur buvo, kai žmogus gimė, ir tai mes vadiname gimtadieniu, o astrologai – Soliaru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienis ir dvylika dienų po jo – išskirtinis laikas, nes asmeniui lemia visų metų įvykius. Tad svarbu ne tik, kaip praleisite gimtadienį, bet dvylika dienų po jo, kuomet mums skiriamas tam tikras subtilios energijos kiekis, reikalingas sėkmingai nugyventi iki kito gimtadienio!

REKLAMA

Čia svarbu prisiminti taisyklę, kad „į pilną indą nieko neįpilsi“. Kitaip kalbant, jei gimtadienio proga norite gauti kuo daugiau kosminės energijos, tinkamai pasiruoškite. Gerai būtų mėnesį, nors svarbiausia 12 dienų iki gimtadienio, nieko naujo nesiimti, baigti darbus, grąžinti skolas, tai pat išnešti iš namų nereikalingus daiktus, šlamštą susikaupusį per metus. 12 dienų iki gimtadienio – visiškai intravertiškas laikas, idealus poilsiui bei visiškam atsipalaidavimui. O pagrindinė sąlyga: iškrovos dieta (tai idealus laikas organizmo valymui, kuris savo ruožtu siejamas ir su sielos išsivalymu, karmos palengvinimu) bei vienatvė, kad išsivalius neužsiterštumėte (reikalas tas, kad iki gimtadienio kaip kempinė iš aplinkos sugersite viską, kas bus šalia be jokios atrankos – ko reikia, ir ko nereikia: tad su jumis aplinkiniai „pasidalins“ ir savo blogąja karma).

REKLAMA
REKLAMA

Kaip metai klostysis, papasakos 12 dienų po jūsų gimtadienio: rekomenduojama užsirašyti tų dienų įvykius. Kasdieniai įvykiai veiks tokiu principu: pirma diena – pirmas mėnuo, antra diena – antras mėnuo, skaičiuojant nuo jūsų gimimo dienos. Ką reiškia kiekviena diena, sužinosite rugpjūčio mėnesio žurnale „Palmiros žvaigždės“, kur savo patirtimi dalinasi astrologė Palmira Kelertienė.

Rugpjūčio mėnuo –  metas, kai karaliauja Liūtas, o šiais metais tai – dar ir nepaprastas laikas, nes nuo rugpjūčio 7 d. prasideda Baltojo Mėnulio vizitas Liūto ženkle, kuris tęsis iki kitų metų kovo 7 d. Pasitikrinkite, galbūt jūs esate išrinktųjų sąraše ir, kai gimėte, Baltasis Mėnulis buvo Liūto ženkle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sapnai – kita pranašysčių sritis, kurioje dažnai esame perspėjami dėl ateities įvykių. Rugpjūčio mėnesio numerio straipsnyje „Afrikos aistros“ lakstysime su didingais karštojo žemyno žvėrimis. Skaitydami straipsnį, sužinosite, ką reiškia sapnuoti ne tik liūtą, bet ir dramblį ar žirafą. Fengšui atskleis meilės išlaikymo ir pritraukimo paslaptį. Pasirūpinkite tuo, jei vis dar neturite antrosios pusės, o jei kartu glaudžiai leidžiate vakarus, pasirūpinkite, kad ši aistra niekur ir nedingtų.

Psichoterapeutė Dalia Mickevičiūtė atskleis flirto paslaptis: Liūtas – tai didžioji Meilė, o meilė juk prasideda nuo flirto ir noro patikti kitam. Meilė – tai širdis, todėl kartu su jogos studija „Vėjų fėja“ dalinsimės patarimais, kaip išlaikyti sveiką širdį, kad ji mums ilgai tarnautų.

REKLAMA

Tradiciškai žurnale „Palmiros žvaigždės“ rasite ir Palmiros Kelertienės astrologines prognozes kiekvienam ženklui, astrologinį kalendorių, planetų judėjimą ženklais bei rekomendacijas, kuriomis dienomis planuoti naujus sandorius, o kuriomis – vengti pradėti keliones.

Prenumeruokite žurnalą „Palmiros žvaigždės“

„Palmiros žvaigždės“ – tai mėnesinis žurnalas apie astrologiją, psichologiją, sapnus, keliones ir gyvenimo būdą. Tampriai bendradarbiaujant su žymiausia šalies astrologe Palmira Kelertiene, žurnalas leidžiamas nuo 2010 metų sausio mėnesio.  Žurnalą leidžia UAB Balsas.lt leidiniai.

Palmiros žvaigždės (nuotr. Gamintojo)Palmiros žvaigždės (nuotr. Gamintojo)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų