REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ko gali benorėti Ieva Šimukauskienė, jei visa tai, apie ką svajojo prieš dešimtį metų, dar būdama pradedančia jauna aktore, pildosi su kaupu? O ir širdies reikalai, atrodo, jau nusistovėję. Pasirodo, Ievai svajonės su karjera nesusijusios: „Noriu sėdėti namuose, skaityti knygą, gaminti pietus, noriu daugiavaikės šeimos ir vystyklų...“

Ko gali benorėti Ieva Šimukauskienė, jei visa tai, apie ką svajojo prieš dešimtį metų, dar būdama pradedančia jauna aktore, pildosi su kaupu? O ir širdies reikalai, atrodo, jau nusistovėję. Pasirodo, Ievai svajonės su karjera nesusijusios: „Noriu sėdėti namuose, skaityti knygą, gaminti pietus, noriu daugiavaikės šeimos ir vystyklų...“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Elvyra Žvirblienė

Naujo LNK televizijos serialo „Saldi nuodėmė“  filmavimas jau įsibėgėjo. Kaip Jums sekasi?

REKLAMA

Galiu pasakyti, kad dirbu daug, beveik kasdien iki išnaktų, bet labai smagu. Tai pati įdomiausia mano kūrybinė veikla iš visų, kurias esu išbandžiusi. Kartu tai ir profesinis išbandymas, ir labai geras aktorinis drenažas, kadangi tempas tikrai didelis. Bet viskas atlaikoma, juolab, kad kūrybinė atmosfera labai gera.

Ieva Šimukauskienė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio) (nuotr. Balsas.lt)Ieva Šimukauskienė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio)

Seriale vaidinate viliokę Liandrą. Ar personaže randate artimų sau bruožų?

Ne, Liandra visai nepanaši į mane. Melagė, intrigantė, apgavikė, bet gal vėliau ji kažkiek keisis...

REKLAMA
REKLAMA

Na, va, ir vėl blogiukė... Televizijos žiūrovas dar nepamiršo kandžiosios Ievos, „Kviečiu šokti“ komisijos narės. Ar jau apsipratote su tokiu savo įvaizdžiu?

Iš tiesų po „Kviečiu šokti“ manęs jau niekas nebegąsdina, bet nesu tas žmogus, kuriam tas pats ir nesvarbu, ką apie jį galvoja ar kalba. Šokių projekto metu mano vaidmuo buvo aršaus personažo, o  gyvenime aš visai kitokia, dėl to nelengva buvo susitapatinti su savo  personažu. O ir moralinė atsakomybė didžiulė, kai žmonės pyksta, išgyvena, skausmingai reaguoja į kritiką. Tai didžiulis emocinis krūvis, buvo momentas, kai verkiau ir sakiau: „ Viskas, pakaks, išeinu iš projekto“. Bet likau. Aišku, tas kainavo, bet buvo vertinga patirtis. Iš tiesų aš nieko nedarau, kas man neteikia džiaugsmo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

I. Šimukauskienė (nuotr. Fotodiena.lt) (nuotr. Balsas.lt)I. Šimukauskienė (nuotr. Fotodiena.lt)

Darbą seriale su pedagoginiu darbu Vilniaus pedagoginiame universitete  pavyks suderinti?

Serialo filmavimas turi pasibaigti iki rudens. Taigi, nuo rudens grįžtu į savo tiesioginį darbą.

O „Kviečiu šokti“?

Vėl būsiu komisijoje. Labai laukiu šito projekto pradžios. Mane pačią intriguoja kuo greičiau pradėti stebėti projektą, jo dalyvius, nes poros labai įdomios.

Ieva, ar jaučiatės žvaigžde?

Tikiuosi, kad ne.  Man tas žodis „žvaigždė“ asocijuojasi su kažkokiu blogiu, su dideliu susireikšminimu ir ego... Todėl bijau pasijausti tokia. Net draugų kartais paklausiu, ar jiems neatrodo, kad sužvaigždėjau.  Žodžiu, pasitikrinu. Ir, manau, kad kol kas viskas vietoje, kokia buvau, tokia tebesu. Po visų projektų  jaučiuosi matoma: žmonės prieina, bendrauja, pasako komentarų, netgi savo paslaugas kartais pasiūlo... Žiūriu į tokius dalykus tik teigiamai. Įpratau, kad apie mane nuolat rašo, bendrauju su žurnalistais, nes suprantu, kad tai mano darbo dalis.

REKLAMA

Ieva Šimukauskienė (nuotr. Dainiaus Labučio) (nuotr. Balsas.lt)Ieva Šimukauskienė (nuotr. Dainiaus Labučio)

Bet asmeninis gyvenimas slepiamas. Kaip Jums pavyksta išsaugoti savo privatumą? Ilgai niekas net neįtarė, kad su šokėju Adomu Norkūnu esate pora?

Manau, norint išsaugoti savo asmeninį gyvenimą, reikia įdėti nemažai darbo. Aišku, ir smegenų galvoje turėti... Kai tik pasirodžiau televizijoje, visi mane pradėjo gąsdinti žurnalistais, koks tai siaubas... Bet pasirodo, kad nuo visko įmanoma save apsaugoti, jei nelendi į viešumą ir nepasirodai kur nereikia.

Bet vieną kartą slapstytis atsibodo?..

Mano nuostata nepasakoti apie savo asmeninius santykius  - ne šiaip sau, ne iš niekur.  Tai, kas riša du žmones,  yra labai brangu. Įsileisti kitus – vadinasi, įsileisti bereikalingą energiją, kuri išsiurbia. Ir tai ne į gera.

REKLAMA

Ir vis viena paklausiu... Ar buvote pažįstami su Adomu iki šokių projekto?

Ne, nebuvome.

Ieva Šimukauskienė(Balsas.lt/Laura Butkutė) (nuotr. Balsas.lt)Ieva Šimukauskienė(Balsas.lt/Laura Butkutė) (nuotr. Balsas.lt)

Vadinasi, tarnybinis romanas ( juokauju)...

Tai labai įdomi istorija. Ją būtų galima panaudoti knygos rašymui.

Ieva, sakykite, ar turite dar kokių nerealizuotų svajonių? Jums galima tik pavydėti. Išgarsėjote, galima sakyti, per parą, darote, tai, apie ką svajojote, šalia mylimas žmogus...

Gal pasirodys ir keista, bet pasakysiu. Norėčiau nieko nebedaryti. Sėdėti namuose, skaityti knygą, gaminti pietus dviem...  Šiuo metu esu savo vėžėse ir privalau tą laiką išnaudoti, bet pati jaučiu, kad nebeturiu tokių kūrybinių ambicijų, kokių turėjau prieš dešimtį metų. Šiuo metu esu save realizavusi ir įrodžiusi sau tai, ką turėjau ir norėjau įrodyti... Dabar laukiu, kada ateis laikas, kai galėsiu turėti daugiavaikę šeimą ir skalbti, virti... Žodžiu, gyventi tikrais moters džiaugsmais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Štai ir naujieną pasakėte. Atrodote tokia karjeristė...

Tas karjeristė ir emancipuotos moters įvaizdis taip toli nuo manęs...Esu absoliučiai tradicinių pažiūrų. Ir visiškai svetimi man tokie feministiniai principai, kaip kad: moteris turi daryti karjerą, įrodyti, kad yra geresnė už vyrą, įrodyti, kad gali uždirbti daugiau už jį... Aš visiškai netrokštu nei daugiau uždirbti nei pranokti vyrą. Aš esu ir noriu būti tik moterimi.

Žilvinas Grigaitis, Ieva Šimukauskienė ir Vytenis Pauliukaitis (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijus Radlinskas)Žilvinas Grigaitis, Ieva Šimukauskienė ir Vytenis Pauliukaitis (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijus Radlinskas)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų