REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie Šanchajaus automobilių parodoje debiutavusią „Mini“ versiją „Inspired by Goodwood“ pasakojome jums jau ne vieną  kartą. Šiandien ir vėl prisiminsime šią itin prabangią stilingo mažylio versiją – pasirodė gana išsami filmuota medžiaga, kur pristatomas šis automobilis.

REKLAMA
REKLAMA

„Mini“ ir „BMW“ moka rengti pretenzingus vakarėlius, kur solidžiai publikai pristato savo naujoves. Niekur nedingsi – tai įpareigoja brangių automobilių gamintojų statusas. Šį kartą, pristatydamas į grynai britiško stiliaus milijonieriaus kostiumą įvilktą „Mini“, prakaitavo „Mini“ dizaino padalinio vadovas Anders Warming. Jis netgi išdavė keltą profesinių paslapčių. Pasak „Mini“ stiliaus specialisto, kokybės ir aristokratiškos prabangos jausmą čia užtikrina du dalykai, paprastai nepasiekiami masinių automobilių šeimininkams – tai „Rolls-Royce“ firminė „Cornsilk“ spalva ir tik pati kokybiškiausia oda.

REKLAMA

„Rolls-Royce“ specialistų darbo pravėrus hečbeko dureles nepastebėti neįmanoma. (nuotr. Balsas.lt)„Rolls-Royce“ specialistų darbo pravėrus hečbeko dureles nepastebėti neįmanoma. (nuotr. Balsas.lt)

„Rolls-Royce“ specialistų darbo pravėrus hečbeko dureles nepastebėti neįmanoma – į akis krenta tos pačios apdailos medžiagos, kaip ir brangiuosiuose britų sedanuose.Prietaisų skydas ir durelės čia kruopščiai aptrauktos tokia pačia oda, kaip ir „Rolls-Royce“ automobiliuose. Medinės interjero detalės irgi pagamintos iš pačio tikriausio ir geriausio medžio.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu automobilio išorėje pokyčių beveik nėra. Variklio dangtis ir priekinis buferis šioje versijoje tokie patys, kaip paprastame „Mini Cooper“, t.y. agresyvumo mažiau. Be viso to, automobilis aprūpintas naujo dizaino ratais. Techninė automobilio dalis irgi palikta be pokyčių.

Taigi, pažiūrėkite aukštuomenės vakarėlių stiliuje padarytą aristokrato „Insipred by Godwood“ pristatymą. Tiesa, jei toks automobilis jus pradėtų vilioti, prisiminkite, kad tokių kompaktiškų aristokratų britai pagamins tik 1000 vienetų, o automobilio kaina bus apie 47 tūkst. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų