REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Pagaliau jūsų darbas atneš norimą rezultatą ir tikrai nenueis veltui. Nereikėtų skubėti priimant sprendimus, o aplinkiniai prisiderins prie jums patogaus ritmo. Palankus laikas kalbėti „skaudžiomis“ temomis, tik nepamirškite apie taktą ir mandagumą.

Avinas. Pagaliau jūsų darbas atneš norimą rezultatą ir tikrai nenueis veltui. Nereikėtų skubėti priimant sprendimus, o aplinkiniai prisiderins prie jums patogaus ritmo. Palankus laikas kalbėti „skaudžiomis“ temomis, tik nepamirškite apie taktą ir mandagumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Asmeniniuose santykiuose tyvranti įtampa verčia prisiminti dalykus, kuriuos baigiate pamiršti. Apgaubkite dėmesiu savo mylimą žmogų, raskite kaip jį ar ją pradžiuginti, įneškite šiokios tokios įvairovės į savo gyvenimą. Susitelkdami ties buitinėmis problemomis rizikuojate romantiniais bei šeimyniniais santykiais.

REKLAMA

Dvyniai. Jūsų norai permainingi, o troškimai – prieštaringi. Būsite sudirgę ir tuo gali pasinaudoti konkurentai. Galimos ryškios išlaidos, iš kurių toli gražu ne visos bus pateisinamos. Gyvybinis potencialas sumažėjęs, paaštrės negalavimai, pervargimas.

Vėžys. Profesinėje veikloje galite pasiekti didelės sėkmės, tik reikia būti dėmesingiems ir atidiems bendraujant su kolegomis. Jei būsite kelyje, pasirūpinkite komfortu, tinkamais rūbais – atsiras negalavimai. Į rutiną pats laikas įvesti tam tikros įvairovės, pagalvokite apie savo hobi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Darbo bus daug ir tikrai ne visus juos atliksite. Tačiau jūs neprarasite optimizmo ir pasitikėjimo savimi, įveiksite bet kokius bendravimo barjerus. Tiesa, galimi finansiniai sunkumai, gana didelės, tačiau pateisinamos išlaidos. Susitikimas su senais draugais atneš jums daug džiaugsmo.

Mergelė. Diena nebloga, tačiau jūsų nuotaika permaininga, ir kartais matysite problemas ten, kur jų nėra. Daugiausiai nukentės profesinė sfera. Tačiau jūsų aplinkoje yra žmonės, kurie grąžins jums dvasinę pusiausvyrą ir optimizmą. Nepraleiskite progos pasilinksminti didelėje kompanijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Nereikėtų patiems ieškoti atsakymų į svarbius klausimus, imtis atsakomybės už šeimos ateitį, vieniems priimti svarbius sprendimus. Būsite linkę manyti, kad galite nuversti kalnus, tačiau entuziazmas greitai dings, o neišpildyti įsipareigojimai taps kliūtis.

Skorpionas. Dieną temdys sveikatos problemos ir nuotaikų kaita. Užteks mažiausio nemalonumo ir jūs pulsite į apatiją: bet kokioje gyvenimo sferoje matysite tik pilkas spalvas, o kiekvienas pažįstamas kels įtarimus. Pasirūpinkite savo organizmu ir pamatysite, kad situacija gali pasikeisti.

REKLAMA

Šaulys. Sėkminga būtų pabaigti pradėtus darbus, realizuoti savo užmojus. Galimos naujos profesinės perpektyvos tiems, kas ryšis pakeisti veiklą arba pasirūpins papildomu uždarbiu. Šeimos narių pagalba bus labai laiku ir vietoje. Diena susijusi su didelėmis išlaidomis, kurios ne visos bus pateisinamos.

Ožiaragis. Palanki diena, nors ir susijusi su naujomis užduotimis ir tuo pačiu problemomis, kurias turėsite spręsti nelaukdami. Tačiau jūs taip įgausite patirtį, o užmegzti kontaktai ir naujos pažintys leis praplėsti savo požiūrį. Palanki diena kelionėms, o mylimas žmogus mielai prie jūsų prisidės.

REKLAMA

Vandenis. Nepalanki diena rimtiems susitarimams, svarbių klausimų sprendimui, pokalbiams su vadovais. Laikykitės atokiau nuo visų svarbių reikalų ir stenkitės neatkreipti į save dėmesio. Palanku apsipirkti, o dėka savo išradingumo įsigysite brangius daiktus geromis sąlygomis.

Žuvys. Teks nemažai padirbėti. Galite tikėtis aplinkinių ir įtakingų žmonių paramos. Nesutarimai su kolegomis laukia tų, kurie dirba naujame kolektyve arba dar nespėjo priprasti prie vadovaujančių pareigų. Diena gali padovanoti tarnybinį romaną: dalykiniai santykiai labai lengvai peraugs į meilės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų