REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Automobilių pasaulio legenda Stirlingas Mosas žinomas kaip britų gamybos automobilių vertintojas, tačiau jo sportinės karjeros laikais su lenktynininko pavarde asocijavosi ir kelios kontinentinėje Europoje gaminamos markės. Vieną iš jų seras atvairavo ir į Gudvudo festivalio pakilimo į kalną trasos startą.

REKLAMA
REKLAMA

Vokiečių gamintojai „Mercedes-Benz“ ir „Porsche“ turėtų būti labai dėkingi Stirlingui Mosui, kuris šių markių bolidus garsino itin prestižinėse XXa. vidurio lenktynėse. Pats Mosas taip pat prisirišo prie automobilių, kurie vežė jį link pergalių. Prisirišo jis taip, kad kai kurie egzemplioriai atsidūrė jo privačioje kolekcijoje. Vienas iš tokių bolidų – „Porsche718 RS 61“, su kuriuo Stirlingas Mosas kadaise skriejo „Targa Florio“ trasa.

REKLAMA

Gudvudo festivalio metu seras Stirlingas Mosas su šiuo automobiliu pravažiavo pakilimo į kalną trasa. Tiesa, prieš startuodamas jis dar sustojo trumpam šnektelėti su legendos išsiilgusiais  žurnalistas. Todėl siūlome jums pažiūrėti trumpą vaizdelį, kuriame seras Stirlingas Mosas ne tik važiuoja su istoriniu „Porsche“, bet ir dalinasi savo pastebėjimais apie šį automobilį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų