REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaikai ir šokoladas paprastai yra nekoks derinys. O štai naujasis saldėsis leis išvengti limpančių pirštukų ir išteptų drabužių. Gamintoja – Jungtinės Karalystės Lankašyro grafystėje įsikūrusi kompanija „The In Thing“ – teigia, kad „Magic Choc“ yra pirmasis pasaulyje netirpstantis šokoladas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo britų dienraštis „The Daily Mail“, naujasis šokoladas, reklamuojamas šūkiu: „Suspausk jį, lipdyk jį, valgyk jį!“, yra parduodamas pieniško, baltojo ir juodojo šokolado gabalėlių pavidalu. Iš šių gabalėlių galima lipdyti ką tik nori visiškai neišsitepant.

REKLAMA

Šokoladas gaminamas Šiaurės Airijoje pagal naują užpatentuotą technologiją iš 100 proc. belgiško šokolado, kuris išlieka lankstus, tačiau yra atsparus temperatūrai iki +45 °C. Pakuotėje pateikiama instrukcija, išaiškinanti, ką galima nulipdyti iš šokolado.

„Atradome būdą šį šokoladą gaminti komerciniu mastu ir užpatentavome procesą bei produktą. Šiuo metu rinkoje nėra nieko panašaus. Mūsų gaminiu jau susidomėjo pirkėjai iš Jungtinių Valstijų, Kanados ir Rusijos“, – sako „The In Thing“ vykdomasis direktorius Paulas Jacksonas.

Šokolado rinkinukas pradedantiesiems kainuoja 4,99 svaro sterlingų (19,65 Lt) .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų