REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mergina kinė, juokais savo vaikinui pareiškusi ištekėsianti už jo tada, kai jis dėl jos nukeliaus 1000 mylių, gavo, ko norėjo. Taip pajuokavo Ling Hsueh, 23 metų panelė, išgirdusi savo šešeriais metais vyresnio vaikino Liu Peiwen pasiūlymą tekėti. Prisiminusi vienos dainos žodžius, nusprendė papokštauti, per piršlybas savo būsimajam vyrui iškeldama tokią keistą sąlyga – įveikti daugiau nei 1600 km pėsčiomis.

REKLAMA
REKLAMA

 

Škotų dueto „The Proclaimers“ dainos „I'm Gonna Be (500 Miles)“, kuri taip patiko nuotakai, žodžiai skamba taip: „But I would walk 500 miles, and I would walk 500 more, just to be the man who walked a thousand miles, to fall down at your door“ („Bet aš nueičiau 500 mylių ir nueičiau dar 500, tik tam, kad tapčiau vaikinu, kuris perėjo tūkstantį mylių, kad pasiektų tavo duris“).

REKLAMA

Nors vėliau mergina bandė įtikinti Liu, jog tiesiog norėjo pajuokauti, šis jau buvo nusipirkęs kėlioninę kuprinę ir pradėjo savo žygį nuo Henan provincijos.

Jis pasakojo, jog atstumas nuo šios provincijos iki panelės gimtojo miesto Guangdong provincijoje yra būtent 1600 km, tai yra – 1000 mylių.

„Kai aš ten nusigausiu, tikiuosi, jog ji manęs lauks ir man pasiūlius tekėti dar kartą – sutiks“, – kalbėjo jis.

Mergina, duodama interviu žiniasklaidai, tikino būtų ištekėjusi už jo net ir be tokio žygio. Tačiau kuomet suvokė, kad vaikinas visą tai priima labai rimtai, šis jau buvo kelyje, rašo orange.co.uk.

Kelionė turėtų trukti apie pusantro mėnesio, tačiau nuotykius mėgstantis vaikinas tuo tik džiaugiasi: „Aš be galo mėgstu vaikščioti ir visuomet norėjau daugiau pakeliauti po savo šalį – mano meilė buvo puikus spyris pagaliau įvykdyti šį sumanymą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų