REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Įspūdingos ir netgi spalvotos tatuiruotės NBA krepšininkams – ne naujiena. Vieni sieja jas su asmeniniu gyvenimu, kitu – su sportiniu. Atrodo, pastaruoju metu populiariausia tatuiruotė lygoje – Larry O'Brieno trofėjus, kurį gauna NBA čempionai.

REKLAMA
REKLAMA

NBA nugalėtojų taurę jau turi išsitatuiravę šviečiai iškepti čempionai – „Dallas Mavericks“ gynėjai Jasonas Terry ir Dominique'as Jonesas. Prie jų netrukus žada prisidėti vieną įspūdingiausių tatuiruočių kolekcijų visoje lygoje turintis jų ekipos draugas DeShawnas Stevensonas.

REKLAMA

Pastarasis kol kas negalėjo pasakyti, kur konkrečiai išsitatuiruos NBA čempionų simbolį, tačiau jis turėtų „sklandžiai“ prisišlieti prie Abrahamo Lincolno atvaizdo arba atsidurti netoli „Pittsburgh Pirates“ logotipo.

Įdomu, kad Larry O'Brieno trofėjų J. Terry išsitatuiravo dar prieš sezono pradžią, todėl „Mavericks“ pergalė NBA finale pavertė jį kone tikru pranašu. JAV žiniasklaida netgi ėmė klausinėti, gal krepšininkas išsitatuiruos Baracko Obamos atvaizdą, kas galėtų išpranašauti jo pergalę kitais metais JAV vykstančiuose prezidento rinkimuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Galvojau apie tai. Taip pat galvojau išsitatuiruoti dolerio atvaizdą. Taip kaip D. Stevensonas Abrahamą Lincolną. Penki doleriai“, – sakė J. Terry. Kalbant apie tatuiruotes, neliko nuošalyje ir „Mavericks“ lyderis Dirkas Nowitzkis.

Tiesa, pats vokietis nežada imtis „piešinių ant kūno“ meno, tačiau jo atvaizdas turi paklausą. Ypač tarp sirgalių. Tikri Dalaso ekipos gerbėjai ėmė tatuiruotis NBA logotipą su D. Nowitzkio siluetu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų