• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sylvesterio Stallones filmo „Nesunaikinami“ tęsinyje vaidins ir paauglių numylėtinis dainininkas Justinas Bieberis.

REKLAMA
REKLAMA

Septyniolikmetis J. Bieberis gavo filmo prodiuserio, režisieriaus, scenaristo ir aktoriaus viename asmenyje S. Stallones kvietimą prisijungti prie kiečiausių kino vyrų komandos – Jasono Stathamo, Jeto Li, Dolpho Lundgreno bei paties S. Stallones ir jį mielai priėmė.

REKLAMA

Pranešama, kad dainininkas filme įkūnys seniai dingusį S. Stallones herojaus sūnų, kurį tvirtų vyrų kompanijai teks gelbėti iš nelaisvės.

J. Bieberis ir jo atstovai tikisi, kad vaidmuo įtempto siužeto trileryje dainininkui padės atsikratyti paauglių dievaičio įvaizdžio ir pagaliau įžengti į suaugusiųjų pasaulį.

Kol J. Bieberis ruošiasi pirmajam rimtam debiutui kine, Lietuvoje pristatoma pirmoji oficiali jaunojo dainininko gyvenimo istorija „100% oficialu. Pirmas žingsnis į amžinybę: mano istorija“. Knygą su daugybe niekur dar nematytų nuotraukų ir asmenine J. Bieberio išpažintimi apie jo kelią į sėkmę ir pirmuosius žingsnius muzikos pasaulyje lietuviškai išleido leidykla „Obuolys“.

REKLAMA
REKLAMA

Liepos 20 d. „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje („Forum Cinemas Vingis“), Kaune ir Klaipėdoje įvyks oficialus knygos pristatymas. Jame visi J. Bieberio gerbėjai knygą galės įsigyti pigiau ir tuo pačiu pamatyti  filmą „Justinas Bieberis: niekada nesakyk niekada 3D“.

J. Bieberio debiutu kine tapsiantis trileris „Nesunaikinami 2“ kino ekranuose turėtų pasirodyti 2012-ųjų vasarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų