REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Lengvai megsite naujas pažintis ir mėgausitės bendravimu. Šiandien būsite dėmesio centre, galėsite į valias demonstruoti savo privalumus. Tad neužsisėdėkite namie, imkitės aktyvios veiklos. Nerekomenduojama įsigyti stambių pirkinių, skirtų ne asmeniškai jums, o visai šeimai.

Avinas. Lengvai megsite naujas pažintis ir mėgausitės bendravimu. Šiandien būsite dėmesio centre, galėsite į valias demonstruoti savo privalumus. Tad neužsisėdėkite namie, imkitės aktyvios veiklos. Nerekomenduojama įsigyti stambių pirkinių, skirtų ne asmeniškai jums, o visai šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Sudėtinga diena ir tiems, kurie susitiks su draugais, ir tiems, kurie susiruošė į romantišką pasimatymą. Nekaip seksis suprasti net ir pačių artimiausių žmonių mintis bei poelgius. Didelė smulkių barnių ar didelių konfliktų, įsiplieskusių nuo smulkmenų, tikimybė. Diena tinkama kelionėms, ypač jei jų organizacija užsiimsite jūs pats.

REKLAMA

Dvyniai. Pozityvios tendencijos labai stiprios, taigi diena žada būti gera ir palanki įvairiose srityse. Džiugins netikėti susitikimai ir naujos pažintys, puiki atmosfera šeimoje, pabus kūrybinis potencialas. Pasitikėkite žmonėmis – šiandien jūsų niekas neketina apgauti.

Vėžys. Puiki diena, nežadanti nei nemalonumų, nei rimtų sukrėtimų. Jei kalba pasisuks apie pinigus – veikite ryžtingai ir beatodairiškai. Emocinis fonas stabilus, nuotaika – puiki. Lengvai įveiksite bet kokias problemas, džiaugsitės net ir dėl smulkmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Jūs daugelį dalykų priimate už gryną pinigą, tačiau šiandien tikimybė būti apgautam ypač didelė – galite lengvai pakliūti ant veidmainių ir padlaižių užmesto jauko, o vėliau dėl to nukentėti. Taigi šiek tiek savikritikos jums netgi labai praverstų. Nusiimkite rožinius akinius ir kuo blaiviau vertinkite situaciją. Geriau atsisakykite kelionių.

Mergelė. Nors situacija tikrai dar ne pati blogiausia, nestabilus emocinis fonas verčia jus reaguoti į įvykius perdėtai jautriai. Šiandien jums prireiks paskatinimo ir palaikymo. Verčiau neaptarinėkite su draugais asmeninių problemų ir neį klimpkite į santykių aiškinimąsi su savo antrąja puse – tokie pokalbiai neatneš laukto rezultato.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Pajusite gyvybinio potencialo sumažėjimą, gali suprastėti ir savijauta. Atsisakykite alkoholio ir stenkitės pernelyg neįsisukti į visuomeninį gyvenimą. Bendraukite su artimiausiais žmonėmis, bet venkite triukšmingų kompanijų. Finansinę situaciją gali pabloginti jūsų polinkis rizikuoti didelėmis sumomis, sudarinėti abejotinus sandorius.

Skorpionas. Sėkminga diena. Pozityvios tendencijos ypač stiprios, jūs esate pačiame jėgų žydėjime. Jei neišleisite iš akių svarbiausio tikslo – galite ryžtingai pasistūmėti savo svajonės link. Galimos permainos asmeniniame gyvenime – ypač jei jūs ryšitės žengti pirmąjį žingsnį.

REKLAMA

Šaulys. Elkitės atsargiai kelionėse, venkite didelių fizinių krūvių, atsisakykite masinių renginių. Visa kita lyg ir žada malonią dieną. Palankus metas šeimos ryšiams ir romantiškiems jausmams stiprinti. Kaip iš pypkės eisis ir įvairūs buitiniai reikalai.

Ožiaragis. Dienos emocinis fonas jums palankus. Jei pasikliausite savo intuicija – galite sėkmingai užglaistyti kiek pašlijusius santykius su artimu žmogumi. Tinkamas metas atsipalaiduoti draugų kompanijoje. Darbe įveiksite daugybę sunkumų, išspręsite net ir sudėtingiausius klausimus. Galite drąsiai kelti sau naujus iššūkius ir tikslus – nesikuklinkite!

REKLAMA

Vandenis. Pagrindinės problemos kaupiasi finansų sferoje. Planuokite savo biudžetą: nepamirškite svarbiausių taupymo principų. Kelionėse nepasikliaukite menkai pažįstamų žmonių pagalba. Jei nuo savo antrosios pusės ką nors slepiate arba mėginate pergudrauti – saugokitės: šiandien gali tekti padėti kortas ant stalo.

Žuvys. Nuotaika puiki, diena – sėkminga. Tiesa, koją gali pakišti jūsų nežabotas optimizmas – jis balansuoja ties lengvabūdiškumo riba. O tai gali sukelti vyresniosios kartos nepasitenkinimą. Venkite konfliktų: kuo atlaidžiau reaguosite į jums adresuotus priekaištus, tuo greičiau visi nesusipratimai bus pamiršti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų