• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad vokiečių gamintojas „Porsche“ jau ruošia „demokratišką“ pigesnį sportiško automobilio modelį. Tačiau kaltinti „Porsche“ idealų išdavimu ir nusipiginimu dar neskubėkime – teigiama, kad ši naujiena bus legendinio praėjusio amžiaus vidurio modelio „Porsche 356“ idėjinė reinkarnacija.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltiniai iš „Porsche“ užsimena, kad kol kas lengvas atviras automobilis gavo gamyklinį indeksą „550“. Jei tikėti gandais, tai už „550“ modelio krėslų, bazėje, bus montuojamas 1,6 litro darbo tūrio opzicinis turbininis keturių cilindrų motoras. Manoma, kad jo galia sieks apie 200 a.g.

REKLAMA

Toks galingumas „Porsche“ automobilyje toli gražu nėra įspūdingas, tačiau „550“ turėtų būti ganėtinai lengvas ir pigiausias iš visų „Porsche“ Jo kaina neturėtų viršyti 40 tūkst. Manoma, kad oficiali „Porsche 550“ premjera įvyks ne anksčiau, kaip 2014 metais.

Teigiama, kad projektas „550“ bus legendinio praėjusio amžiaus vidurio modelio „Porsche 356“ idėjinė reinkarnacija. Autobild.de nuotr.Teigiama, kad projektas „550“ bus legendinio praėjusio amžiaus vidurio modelio „Porsche 356“ idėjinė reinkarnacija. Autobild.de nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų