• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gyventojams padedant, pareigūnai mieste surado dviejų žmonių nužudymu įtariamo vyro transporto priemonę.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį policijai paskambinęs asmuo teigė aptikęs mieste 46 metų Alvydo Dumčiaus dviratį, kuriuo jis spruko iš įvykio vietos. Dviratis numestas į krūmus, kiek apgadintas. Matosi, jog buvo velkamas.

REKLAMA

Pats žudikas nerastas iki šiol. Neatmetama galimybė, jog jis slapstosi miškuose arba apleistose sodybose. Jis gali būti išvykęs į kitas apskritis – greičiausiai arčiau Klaipėdos.

A. Dumčius yra pavojingas, ginkluotas peiliu, taip pat gali turėti kirvį bei kitokių ginklų. Įtariamasis yra netvarkingas, tačiau gali būti pakeitęs išvaizdą – nusikirpęs plaukus, persirengęs.

Tikimasi jį sulaikyti per šventes, kai keliuose bei miestuose bus sustiprintos policijos pajėgos.

REKLAMA
REKLAMA

A. Dumčius yra teistas už savo dukters išžaginimą bei vagystes. Pasak pareigūnų, jis pripažintas pakaltinamu.

Kraupi buitinė žmogžudystė įvykdyta naktį iš antradienio į trečiadienį apie 2 h nakties, Tauragės rajone, Taurų kaime. Policijos žiniomis, šiame kaime gyvena asmenys, praradę ar pragėrę mieste butus, gyvenantys asocialiai.

„Čia galima pasodinti kiekvieną. Tai mini kalėjimas“, – juokauja pareigūnai. Įtariamasis kurį laiką gyveno pas moteris, kurias nužudė. Jis su pažįstamu ir dviem moterimis  parą laiko girtavo, kol vienas iš jų išsitraukė peilį ir mirtinai jas abi sužalojo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žudikas kėsinosi ir į trečiąjį sugėrovą, tačiau šis, nors ir neišvengė sužalojimų, suspėjo pasprukti. Vienintelis likęs gyvas kraupios žmogžudystės liudininkas teigia matęs, kaip dvi moteris subadęs vyras sėdo ant dviračio ir nuvažiavo Tauragės link.

Taip pat skaitykite:

Policija įspėja: dvi moteris nužudęs recidyvistas gali žmones paimti įkaitais

Tauragėje – dviguba žmogžudystė, žudikas ieškomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų