REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Vis dažniau imsite galvoti apie darbo pakeitimą. Gali sumažėti gyvybinis potencialas ir pablogės tiek fizinė, tiek emocinė būsena. Artimieji padės išvengti nuotaikų kaitos ir liūdnų apmąstymų. Jokiai būdais neatstumkite savo antrosios pusės, mylimo žmogaus.

Avinas. Vis dažniau imsite galvoti apie darbo pakeitimą. Gali sumažėti gyvybinis potencialas ir pablogės tiek fizinė, tiek emocinė būsena. Artimieji padės išvengti nuotaikų kaitos ir liūdnų apmąstymų. Jokiai būdais neatstumkite savo antrosios pusės, mylimo žmogaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Pozityvios tendencijos veiks stipriai ir universalias gyvenimo sritis. Spėsite atlikti vienu metu keletą darbų. Palankus laikas aktyviam poilsiui, užsiimti sportu, šokiais, apsilankyti baseine. Būsite jautrūs muzikai, tad išnaudokite tai ir apsilankykite mėgiamo atlikėjo koncerte.

REKLAMA

Dvyniai. Sulauksite daug netikėtų įvykių, įvairių siurprizų, permainų romantiniuose santykiuose – ypač tai svarbu tiems, kurie nori prisipažinti jausmuose ar pasipiršti. Jums padės asmeninis žavesys, neturėsite problemų užmegzti naujas pažintis.

Vėžys. Galite susidurti su finansiniais sunkumais. Tačiau jei su pinigais nesiseka, meilei – atviros durys. Pagerinsite santykius su mylimu žmogumi, nors veikti reikės atsargiai ir gerai viską apgalvojus. Remkitės savo ir kitų patirtimi – ji jums padės ne kartą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms ir keiskite savo požiūrį. Finansinė padėtis galėtų būti ir geresnė. Galimos stambios išlaidos, nors ir nelabai malonios, bet neišvengiamos. Galite tikėtis tiek materialios, tiek ir psichologinės paramos iš artimųjų.

Mergelė. Sunkiai bendrausite. Būsite labai reiklūs aplinkiniams, todėl neišvengiami ir konfliktai. Bent jau neleiskite pasireikšti pykčiui, nes blogos nuotaikos neatlaikys ir patys stipriausi santykiai. Ne itin palankus laikas susitikimams su draugais, romantiniams pasimatymams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Mažėja gyvybinis potencialas, jausite nuovargį. Daugiau laiko leiskite malonioje jums aplinkoje, stenkitės išvysti kuo daugiau akį džiuginančių vaizdų – atkreipkite dėmesį į namus, interjerą. Finansinė padėtis sudėtinga ir galimos neplanuotos išlaidos.

Skorpionas. Emocionaliai sudėtingas laikas, įtemptas ir pilnas įvairiausių išgyvenimų. Jausmai užaštrinti, o intuicija ne visuomet teisi. Todėl būsite linkę provokuoti pykčius, aiškintis santykius, būsite per daug įtarūs.

Šaulys. Paprastai rasite bendrą kalbą su artimaisiais. Palankus laikas kūrybiniam ir moksliniam darbui. Puikus šansas panaudoti savo talentus ir išnaudoti galimybes. Finansinė padėtis turėtų stabilizuotis, atsiras galimybė planuoti išlaidas ir pajamas.

REKLAMA

Ožiaragis. Būkite dėmesingi antrajai pusei, mylimam žmogui. Gali iškilti nesutarimai, atsirasti naujos priežastys konfliktams ir ginčams. Atminkite, kad šiuo metu tikrai galima taikiai išspręsti bet kokias problemas, tik kontroliuokite save.

Vandenis. Būkite kantrūs: nors laikas neblogas, bet gali iškilti nemažai nesusipratimų. Sudėtinga situacija tvyros asmeniniuose santykiuose, tačiau tai nereiškia, kad jums reikia imtis iniciatyvos kažką keisti. Stebėkite savo antrąją pusę ir venkite skubotumo sprendžiant jo ar jos veiksmus.

Žuvys. Pasirūpinkite savo sveikata, nes gyvybinis potencialas vis dar žemas. Venkite fizinio krūvio ir renkitės pagal orą, nesinervinkite dėl smulkmenų. Bet kokias problemas juk galima išspręsti, pasitelkus fantaziją. Turėsite ryškių, tačiau labai malonių išlaidų – džiaugsitės pirkiniais ar gerai praleistu laiku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų