• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pareigūnai tikrina įvairias versijas, apklausiami žmonės, tikrinamas galimai įtariamųjų ratas.

REKLAMA
REKLAMA

Estijos sostinėje viešintis Generalinio komisaro pavaduotojas Visvaldas Račkauskas sakė esąs patenkintas tyrimo grupės, narpliojančios S. Novikovo nužudymą, darbu: „Pareigūnai dirba profesionaliai, tikrina visas versijas. Nors linkstama prie buitinio nužudymo, neatmetama ir organizuota nusikalstama veika. Visko gali būti“.

REKLAMA

Anot V. Račkausko, tyrimas vykdomas planingai, jis nėra aklavietėje: „Dar nėra visų ekspertizių išvadų. Kai viskas paaiškės, tuomet galima bus apie kažką kalbėti“.

Penktadienio rytą pasigirdo kalbos apie pirmuosius sulaikytus asmenis, tačiau Vilniaus apygardos prokuratūros vadovas Ramutis Jancevičius net pyktelėjo: „Kas apie tai kalba, tas tegul ir pasakoja. Apie šią bylą nesakysiu nieko“.

Nuo ryto pareigūnai, tiriantys advokato ir politiko nužudymą, vėl susirinko į posėdį, kur derinti veiksmų planai bei išklausomos tolimesnės ekspertų išvados.

REKLAMA
REKLAMA

Jau žinoma, jog nusikaltėlis pradūrė advokato automobilį „Honda“  vinimi. Jo dalelės aptiktos padangos paviršiuje ir viduje. Yra duomenų, jog nusikaltėlio būta ir viduje, kur S. Novikovas paliko savo vyrišką rankinę bei švarką.

Apklausus artimuosius nustatinėjama, kas galėjo būti rankinėje. Pirminiais duomenimis, ten buvo pinigai, kortelės, vairuotojo teisės.

Ar nusikaltėlis jau mėgino pasinaudoti kortelėmis, kol kas nutylima. Manoma, jog artimiausiu metu tai paaiškės.

Tyrimo grupės nariai kol kas nieko nenori kalbėti, tačiau įsitikinę, jog nusikaltimas greitai bus išaiškintas: „Juk mūsų tarpe geriausias šalies seklys Antonis Mikulskis. Šis pareigūnas niekada dar nieko nenuvylė. Vilniuje randami visi žudikai ir žulikai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

A.Mikulskis, dirbantis policijos sistemoje jau daugiau nei 30 metų, efektyviai organizuoja operatyvinių darbuotojų veiklą, puikiai orientuojasi nusikalstamo pasaulio struktūrose.

Pareigūnui ne kartą siūlė užimti vadovaujančius postus Policijos departamente, tačiau A.Mikulskis atsisakydavo nenorėdama palikti sostinės kriminalistų.

Advokato S. Novikovo nužudymas: veikė profesionalas

Vilniaus centre nužudytas žinomas advokatas, Vilniaus tarybos narys

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų