REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Improvizuotos žinomų Lietuvos žmonių dvikovos su paprastais žmonėmis „iš gatvės“ LNK laidoje „Tu gali. Savaitės dvikovoje“ sulaukė nemažo žiūrovų dėmesio, o projekto organizatoriai užsimena, kad greičiausiai sulauksime ir antrojo šio žaidimo sezono.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienoje laidoje žinomiems Lietuvoje žmonėms, kaip ir iššūkį jiems metusiems eiliniams piliečiams tekdavo atlikti projekto kūrybinės grupės sugalvotas užduotis, kurios visiems suteikdavo lygias galimybes laimėti. O jų buvo įvairiausių. Pavyzdžiui, Andriui Šedžiui teko mėginti atpažinti savo sužadėtinę Moniką Kvietkutę užrištomis akimis, o Radži bandydamas išpurtyti kamuoliukus iš prie juosmens pritvirtintos dėžutės ‒ smagiai pakratė užpakalį.

REKLAMA

Dalyvių pasirodymus „Tu gali. Savaitės dvikovoje“ komentavo psichologas ir slapta įžymybių komisija, o vertino ‒ studijoje susirinkę žiūrovai. Labiausiai patikusį pasirodymą jie galėjo įvertinti maksimaliu penkių balų skaičiumi.

Dvikovos vyko apyligiai ‒ pusfinalyje susikovė keturios įžymybės su penkiais paprastais Lietuvos žmonėmis. Linksmų epizodų netrūko, o smagiausios laidos, anot projekto organizatorių, buvo finalas, kuriame Radži puikiai atliko visas užduotis. Taip pat laidos, kuriose dalyvavo retai televizijoje matomas Rimas Kurtinaitis, Arūno Valinsko susitikimas su senu oponentu iš „Šeši nuliai – milijonas“ Stasys Petraška, Livetos Kazlauskienės dvikova su kvaištelėjusiu dailininku Gytautu Balkevičiumi.

REKLAMA
REKLAMA

LNK atstovo spaudai Gedimino Malaškevičiaus teigimu, didžiausio žiūrovų dėmesio sulaukė pirmoji laidą, kurioje dainininkė Džordana Butkutė susirungė su repuojančiu kunigu Kastyčiu Šulčiumi.

Superfinale susirungė L. Kazlauskienė, Radžis, regbininkė Dainora Žemaitytė, verslininkė Dangė Judikavičiūtė ir patį A. Valinską įveikęs S. Petraška. Žaidimas vyko remiantis „iškrenta silpniausias“ principu, o likus trim dalyviams balsuoti jau galėjo tik televizijos žiūrovai. Su įvairiausio pobūdžio – muzikinėmis, sporto, intelekto – užduotimis tą vakarą geriausiai susidorojo nuo pat pradžių lyderiavęs Radži. Pirmojo „Tu gali. Savaitės dvikova“ sezono laimėtojas, švęsti pergalės neturėjo kada – tuoj po laidos jis išskubėjo į Vilniaus oro uostą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų