REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis internetinis žaidimas „Gaga Ville“ – puikus pavyzdy,s kaip Lady Gaga tampa pagrindine žaidimo heroje. Spalvingi kostiumai, fantazija, monstrai – visa tai popžvaigždė gali įkūnyti ne tik realybėje. Gegužės 17 dieną debiutavęs naujas „Gaga Ville“ žaidimas leis jums ne tik įdomiai praleisti laiką, bet ir klausytis jos naujų dainų, laimėti bilietus į koncertą ir t.t.

REKLAMA
REKLAMA

Štai  dar 5 videožaidimai, kuriuose gali pasirodyti Lady Gaga:

1. „Angry Birds"

Kodėl nepavertus Gagos kerštingu paukščiu, kuris skrosdamas orą viską pakeliui naikintų  Beje, ji turi daug spalvingų drabužių su plunksnomis. Toks Gagos įvaizdis suteiktų dar vieną galimybę jos „aistruoliams“ pasišaipyti iš jos „snapo“. ( „Google" paieškoje įvedus „Lady Gaga“ ir „nosis“ pateikiama per 13,5 milijonų rezultatatų).

REKLAMA

2. „Metroid: Other M"

„Metroid" pagrindinis veikėjas Samus Aran – medžiotojas, kuris buvo užaugintas svetimšalių ir gali stebuklingai pavirsti dideliu besiridenančiu metaliniu rutuliu. Panašiai popžvaigždė Lady Gaga gali pavirsti Madona.

3. „Portal"

Palyginkite dviejų personažų – GlaDOS ir Gagos – dialogą, jie net kalba panašiai.

Glados: „Pavargau nuo mirties. Supranti... tuomet, kai nužudei mane. Bet manau, kad mes skiriamės. Tu esi monstras.“

Gaga: „Jis suvalgė mano širdį. Šis mažas monstras.“

REKLAMA
REKLAMA

4. „Bayonetta"

„Bayonetta" kovoja su viskuo, kas patenka į rankas, o savo įvaizdžiu primena popžvaigždę. Žaidimo erdvė pilna angelų, velnių ir raganų. Taigi, Lady Gaga tikrai tiktų į šią kompaniją.

5. „Kingdom of Loathing"

Žaidimas jau pilnas popkultūros užuominų. Čia tiktų ir paslaptingoji Lady Gaga. Karalienė ir jos „monstrai“ kovoja su mėsiniais ginklais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų