REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Mariah Carey (42) buvo šokiruota! Dainininkę, balandžio 30 d. pagimdžiusią dvynius Monroe ir Moroccan, jau aplankė vaikų teisių apsaugos tarnyba.

REKLAMA
REKLAMA

Tą papasakojo Nick Cannon (30), išdidus tėvelis, vieno TV šou metu. Cannon pasakė, kad kūdikiams tebuvo vos kelios dienos, kai juos aplankė organizacijos „America's Child Protectiv Services“ atstovai.

REKLAMA

Pareigūnai paaiškino, kad juos pasiekė informacija, jog kūdikiai turėjo kontaktą su alkoholiu: „Jie teigė, kad informaciją apie tai, jog kūdikiai turėjo kontaktą su alkoholiu ir narkotikais, jie gavo iš ligoninės. Man tai nesuvokiama. Kaip ligoninė galėjo taip pasielgti. Viskas prasidėjo nuo to, kad mano žmonai viena slaugytoja pasakė, jog „Guinness“, turintis daugiau mielių aluje, gali padėti pieno susidarymui maitinant krūtimi... Nežinau, ar kas tą nugirdo, bet pareigūnai buvo įspėti, kad mano žmona piktnaudžiauja alumi. Ko tik žmonės neprigalvoja...“.

Suprantama, anot Cannon, viskas buvo juokinga ir netiesa.

Patys organizacijos „America's Child Protectiv Services“ pareigūnai šią istoriją laiko išgalvota. Nepaisant to, kaip teigia Cannon: „Galų gale tai liūdna istorija. Jau vien dėl to, kd Mariah iš tiesų buvo šokiruota“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų