REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ komandos „McLaren“ vyriausias inžinierius Timas Gossas pranešė, kad ekipa ruošia daugiau kaip 10 naujovių...

REKLAMA
REKLAMA

Timas Gossas, „McLaren Mercedes“: „Mes laikomės aukšto bolido vystymo tempo ir į Ispaniją atvešime apie 10-12 naujų sprendimų. Vieni bus akivaizdūs žiūrint į bolidą, kiti bus viduje. Mūsų tikslas – laimėti lenktynes ir čempionatus, o tam pradžiai reikia sumažinti atsilikimą nuo „Red Bull“.

REKLAMA

Visada stengiamės paruošti kaip įmanoma greičiau naujoves, bet Turkijos Didžiojo Prizo lenktynių savaitgalio metu kilo tam tikrų problemų ir nebuvau tikras, kad jos atlaikys visą distanciją. Todėl paskutinėmis minutėmis mes jų atsisakėme, bet šį penktadienį tęsime darbą.

Pirmos šių metų lenktynės buvo įspūdingos ir daugelis nustebs, jeigu ši tendencija nebus pratęsta Barselonoje. Akivaizdu, kad tai ne tik dėl DRS ir KERS sistemų, labiausiai situacijai turi įtakos padangų nusidėvėjimas. Šis veiksnys turės reikšmę ir artėjančio savaitgalio metu, o galinio sparno valdomas elementas padės lenkimams.

Labai džiaugiuosi, kad šiais metais lenkimus mes matome ne tik DRS sistemos veikimo zonoje. Tokiu atveju kovos baigtis būtų nuspėjama, bet mes matome lenkimus visos distancijos metu, o tai patinka žiūrovams. Tikiuosi, todėl mes sugebėsime atkreipti daugiau dėmesio.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų