REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis „iPhone“ telefonas gali turėti tik menkų patobulinimų, o analitikai teigia, jog jis tikriausiai bus pavadintas „iPhone 4S“.

REKLAMA
REKLAMA

Galime prisiminti, jog panašiai buvo pereita nuo „iPhone 3G“ prie „iPhone 3GS“ modelio, kuriame tik šiek tiek buvo patobulintas procesorius, vaizdo kamera bei pridėtas kompasas. Tuo tarpu „Jefferies and Co.“ kompanijos analitiko Peterio Miseko teigimu, „iPhone 4“ tikriausiai taip pat turės tik minimalius patobulinimus.

REKLAMA

„Atsižvelgiant į mūsų turimus duomenis, įrenginys turėtų būti pavadintas „iPhone 4S“ ir pasižymėti minimaliais kosmetiniais pokyčiais, geresne kamera, A5 dviejų branduolių procesoriumi bei HSPA+ palaikymu“, – teigė Peteris Misekas.

Kalbos apie geresnę kamerą pasklido pasirodžius „nutekintoms“ nuotraukoms, kuriose neva buvo naujos kameros, skirtos naudoti sekančiame „iPhone“ telefono modelyje. „iPhone 4S“ telefonas esą turės atskirą apšvietimą nuo pagrindinio kameros jutiklio.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip žinia, „iPhone 4“ modelyje apšvietimas buvo įmontuotas tiesiog kameros bloke, taigi naujas dizainas galėtų lemti dar plonesnį bei didesnio ekrano „iPhone 4S“. Žvelgiant į paskelbtas nuotraukas, apšvietimo perkėlimas išties turi prasmę, tačiau tai jau nebe pirmasis gandas apie būsimą „iPhone“ telefoną, todėl jį reikėtų vertinti atsargiai.

Justinas Grinius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų