REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Giedriaus Krušnausko straipsnis „Rusai atvažiuoja“. Prie Rusijos sienų Lietuvos vežėjai ne kartą stovėjo savaitėmis, ir dėl leidimų į šią šalį Susisiekimo ministerijai kasmet tenka sunkiai derėtis. Sunkiai, tačiau pas kaimynus kasdien važiuoja mūsų sunkvežimiai, kurių šia kryptimi galėtume suskaičiuoti apie 13 tūkst. Rusijos vežėjai deklaruoja, kad mūsų tautiečiai užima apie 12 proc. jų tarptautinių gabenimų rinkos. Kartais kaimynai net atvirai piktinasi, kad duoną iš jų atima lietuvaičiai, lenkai, baltarusiai. Ar verta stebėtis, kad daugiausiai Rytų kryptimis dirbančiais Lietuvos vežėjais domisi Rusija ir ieško būdų savo įtakai sustiprinti?

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai sukako 25 metai nuo Černobylio katastrofos. Pinigų prakiurusiam sarkofagui lopyti nerandama, o Fukušimos tragedija priminė, kad reikia saugotis radioaktyviųjų teršalų patekimo į maistą, gaminamą iš tame regione augančių kultūrų. Apie tai ir rubrikos „7 dienos“ straipsnis „Baltarusiškas alus – su radiacijos prieskoniu?“

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Žudynės meta šešėlį ant Trakų garsenybės“. Įtakingiausias iš senosios Vilniaus mafijos veteranų. Taip bene prestižiškiausioje ir brangiausiai vertinamoje Lietuvos vietoje – Trakuose kalbama apie 47 metų vietos kriminalinio pasaulio garsenybę Stanislovą Narkevičių, pravarde Narkuša. Artimiausiu metu turėtų paaiškėti tikrieji prieš 15 metų Kauną sudrebinusios žmogžudystės užsakovai, vykdytojai ir paslaptingi globėjai.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar darbe reikalingas aprangos kodas?“ – klausia rubrika „Pinigų skonis“. Kadaise Didžiosios Britanijos miestai po darbų priminė jūras, banguojančias pilkais kostiumais, skrybėlaitėmis ir skėčiais nuo saulės. Dabar gatvėse vaizdas kitoks.

43-ejų Serbijos krepšinio legenda Aleksandras Džordževičius tvirtina, kad 1995 metų Europos čempionato finalas – vienos įspūdingiausių rungtynių Europos krepšinio istorijoje. Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ skaitykite  straipsnį „A. Džordževičius: 1995 metais buvome geresni už lietuvius“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esu dar labai jauna“ – taip „Balsas.lt savaitei“ neseniai prisipažino 40 – metį atšventusi visada įsimylėjusi ir pašėlusi dainininkė Neda Malūnavičiūtė. „Spindinčiame gyvenime“  - atviras ir šiltas interviu su Neda.

Rubrikoje „Sveikata“  - verslininko Olego Kuzmino radikalūs pokyčiai. Kova su antsvoriu, pasitelkus profesionalo pagalbą ir akivaizdūs lieknėjimo rezultatai bei patarimai, kaip galima pasiekti savo tikslą.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų