REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunam žmogui dažnai sunku apsispręsti renkantis studijų programą, kurią norėtų studijuoti. Dar sunkiau, jei ji susijusi su menu ir kūryba, baiminamasi, jog vėliau bus sudėtinga realizuoti save, rasti darbą. Tačiau yra tokių studijų programų, kuriose dera ir mokslas, ir kūryba. Jaunuoliams, kuriuos vilioja spalvingas reklamos pasaulis ar rinkodaros (marketingo) strategijų kūrimas, Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla (toliau – TTVAM) siūlo rinktis Reklamos vadybos arba Rinkodaros vadybos studijų programas.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandieniniame versle yra daugybė panašių įmonių, kurios tarpusavyje nuolat konkuruoja, siekdamos išsiskirti iš kitų. Būtent reklama ir rinkodara gali atskleisti šių įmonių unikalumą, padidinti patrauklumą. Šiuolaikinis rinkodaros vadybininkas turi būti komunikabilus, pasižymėti puikiais organizavimo gabumais, būti kūrybiškas. Be to, jis turi gebėti susieti įmonės pardavimo tikslus su įvaizdžiu, domėtis naujovėmis ir įmonės išorėje vykstančiais procesais, pokyčiais. Reklamos vadyba yra sudėtinė rinkodaros (marketingo) dalis. Reklamos specialistas turi pasižymėti dar didesniu kūrybiškumu, profesionalumu, išmanyti reklamos priemones. Taigi, tiek rinkodara, tiek reklama yra specialybės, kurioms būtinas kūrybiškumas. Šiose srityse studijuoja, o vėliau ir dirba žmonės, kurie nenustygsta vietoje, kurių galvose nuolat knibžda originalios idėjos.

REKLAMA

Rinkodaros vadyba – tai savo turiniu unikali ir viena perspektyviausių studijų programų. Rinkodara yra reikalinga visų rūšių įmonėse, veikiančiose įvairiose srityse, todėl ši profesija yra itin paklausi šiuolaikinėje darbo rinkoje. Pasirinkę šią studijų programą, studentai sužino, kaip privilioti pirkėją, kaip lengviausiai parduoti prekę, pasitelkus įvairias akcijas ir nuolaidas, įsigilina į bendravimo su pirkėjais subtilybes. Studentai taip pat išmoksta valdyti šiuos procesus, susipažįsta su tarptautinės rinkodaros ypatumais. Baigusiems Rinkodaros vadybos studijų programą, suteikiamas rinkodaros profesinio bakalauro laipsnis. Pageidaujantys turi galimybę įgyti ir „SPACE" Europos verslo kompetencijų diplomą „EUROBUSINESS"

REKLAMA
REKLAMA

Reklamos vadyba – tai praktinius įgūdžius ugdanti ir daug galimybių atverianti studijų programa, kurioje sužinoma apie reklamos verslo ypatumus ir galimybes šioje srityje. Studentai išmoksta organizuoti reklamines kampanijas, akcijas, kurti prekės ženklus, dirbti kompiuterinėmis maketavimo ir grafinio dizaino programomis, sužino kaip įkurti ir valdyti reklamos įmonę. Pasirinkus šią, vieną populiariausių studijų programų, dalis studijų vyksta imitacinėje reklamos studijoje, taip pat yra galimybė dalyvauti reklaminių projektų, videoklipų kūrimo konkursuose. Baigusiems Reklamos vadybos studijų programą suteikiamas reklamos profesinio bakalauro laipsnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praktiką TTVAM Rinkodaros ir Reklamos vadybos studijų programų studentai atlieka reklamos agentūrose, rinkodaros, žiniasklaidos ir viešųjų ryšių padaliniuose, TTVAM socialinių partnerių bei kitose Lietuvos, Jungtinės karalystės ir kitų šalių verslo įmonėse, kurios gali studentams pasiūlyti ne tik praktikos, bet ir darbo vietas.

Studijos užsienyje – tai puiki galimybė pažinti kitas kultūras, gilinti savo užsienio kalbos bei praktines specialybės žinias. Todėl gabiems ir trokštantiems permainų TTVAM studentams sudaromos sąlygos pagal įvairias studentų mainų programas keliems mėnesiams vykti studijuoti į užsienį. O visi TTVAM absolventai turi galimybę tęsti studijas ne tik Lietuvos, bet ir užsienio aukštųjų mokyklų magistrantūroje. Reklamos vadybos ir rinkodaros vadybos studijų programas galima studijuoti lietuvių ir anglų kalbomis, tad baigus studijas TTVAM, studentai laisvai kalba šia užsienio kalba.

REKLAMA

Kiekvienas studentas yra unikalus, turintis individualių poreikių. Vieni mokydamiesi pradeda dirbti, kiti turi rūpintis šeima ar gyvena toli nuo Vilniaus ir neturi galimybės kiekvieną dieną lankyti paskaitų. Todėl TTVAM studijos organizuojamos taip, kad atitiktų šiuolaikinio studento interesus. Nuolatinės studijos TTVAM trunka 3, ištęstinės – 4 metus. Tačiau yra galimybė keisti studijų trukmę, pasirinkus individualų studijų planą. O tiems, kurie nori sutaupyti laiko ir pinigų, pragyvenimo Vilniuje, kelionės išlaidoms ar skirti daugiau dėmesio šeimai, TTVAM siūlo studijuoti nuotoliniu būdu – virtualioje Moodle aplinkoje. Virtualioje erdvėje gali studijuoti tiek ištęstinių, tiek nuolatinių studijų studentai.

REKLAMA

Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla siekia, kad studentas ne tik įgytų kokybišką aukštąjį išsilavinimą ir jo specialybei būtinų žinių bei praktinių įgūdžių, bet ir pasirinktų teisingai – studijuotų tą studijų programą, kuri būtų ne tik įdomi, bet ir atitiktų jo talentus bei įgūdžius.

Apie Tarptautinę teisės ir verslo aukštąją mokyklą

Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla yra moderni ir dinamiška nevalstybinė aukštoji mokykla. Lietuvoje ji jau daugiau nei 12 metų vykdo profesinio bakalauro studijas. Aukštojoje mokykloje galima rinktis teisės, verslo, turizmo ir poilsio, komunikacijos, vadybos, apskaitos, reklamos, rinkodaros, finansų krypčių studijų programas. TTVAM bendradarbiauja su daugiau nei 80 partnerių iš 30 šalių. Aukštosios mokyklos tikslas – rengti išsilavinusius, aukštos kvalifikacijos specialistus, gebančius sėkmingai dirbti konkurencinės rinkos sąlygomis Lietuvoje ir užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų