REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Palangoje savo turą per Lietuvą baigė Saugesnio interneto akademija, kurios absolventais tapo daugiau nei 2,3 tūkst. moksleivių, pranešė telekomunikacijų bendrovė TEO LT. Tris mėnesius dešimtyje šalies miestų jie klausėsi paskaitų apie galimybes išvengti virtualaus gyvenimo pavojų ir grėsmių internete.

REKLAMA
REKLAMA

Trečius metus iš eilės Lietuvoje rengiamos Saugesnio interneto akademijos paskaitose iš viso yra dalyvavę maždaug 5 tūkst. moksleivių.

REKLAMA

Šiemet Saugesnio interneto akademijos lektoriai nuo vasario iki gegužės keliavusiame TEOBUSE surengė daugiau nei 100 paskaitų. Jos 4–11 klasių moksleiviams buvo skaitomos Trakuose, Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Mažeikiuose, Telšiuose, Šiauliuose, Plungėje, Alytuje ir Palangoje, sakoma bendrovės pranešime.

Išklausiusieji paskaitas gavo vertingų patarimų bei specialius akademijos diplomus, o aktyviausieji – ir įvairių prizų. Saugesnio interneto akademiją organizavo Švietimo ir mokslo ministerijos Švietimo informacinių technologijų centras, Ryšių reguliavimo tarnyba ir bendrovė TEO LT, AB.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak TEO LT atstovų, paskaitų turo partneriais tapo bendrovės „Microsoft“, „Nod Baltic“, „Bibliotekos pažangai“, „Langas į ateitį“ ir „Lintel“.

Kaip ir ankstesniais metais, akademija buvo rengiama tarptautinės Saugesnio interneto dienos, minimos daugiau nei 65 šalyse visame pasaulyje, proga, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų