REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visko mačiusi LNK Didžiosios studijos scena pirmą kartą buvo nuklota kiaušiniais. „Zujų“ paukštynas filmavimui paskolino septynis tūkstančius kiaušinių, kuriais buvo išklota visa scena. „Gyvosios dekoracijos“ prireikė filmuojant velykinę LNK programą – velykinį detektyvą „Kur dingo kiaušinis?“ Filmavimas buvo sėkmingas – dužo vos du kiaušiniai. Tačiau vienas paslaptingai dingo.

REKLAMA
REKLAMA

Jo didenybei 2 metrų kiaušiniui pasirodžius LNK studijoje, turi būti paskelbtos Velykos. Visi su nekantrumu laukė šių švenčių. Iškilmingą koncertą LNK studijoje turėjo vesti Marius Jampolskis, Ramūnas Rudokas ir Stano. Tačiau koncerto metu Jampolskis netikėtai perėmė visą vadovavimą, tuo labai įskaudindamas savo draugus R. Rudoką su Stano. Rudokas sugalvojo pagrobti kiaušinį.

REKLAMA

Žymiausi pasaulio detektyvai – Šerlokas Holmsas (Artūras Orlauskas) ir daktaras Vatsonas (Aleksandras Ivanauskas – Fara) – ėmėsi sunkaus darbo – tirti kiaušinio vagystę.

Kur dingo kiaušinis? Šerlokui Holmsui ir daktarui Vatsonui pirmas įtarimas kyla dėl Jampolskio. Jis suimamas ir išvežamas į policiją, bet pabėga. Netrukus į įtariamųjų ratą patenka ir Ramūnas Rudokas, nes ant kostiumo randama plunksna.

Kur dingo kiaušinis? Ar šiemet bus Velykos? Apie tai – nuotaikingame koncerte, velykiniame detektyve antrąją Šv. Velykų dieną 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų