REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Būsite linkę švaistyti savo laiką, nieko neveikti ir tinginiauti. Tačiau toks „šventimas“ tikrai nepadarys jūsų linksmesniais: nuotaika ges akimirksniu, būsite gana dirglūs. Buvimas didelėje kompanijoje neteiks džiaugsmo, veikiau vargins.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Sunki diena, atnešanti rimtas problemas ir negatyvias emocijas. Nepalanki diena užsiimti rimtais reikalais, spręsti svarbius klausimus. Venkite neapgalvotų pirkinių ir išlaikysite teigiamą finansinę situaciją. Saugokite tai, ką branginate ir nebijokite paaukoti savo interesų vardan mylimo žmogaus.

REKLAMA

Dvyniai

Įtampa santykiuose su artimaisiais ir nusivylimas romantiškuose santykiuose – šios dienos pagrindinės problemos. Būsite linkę išpūsti savo bėdas, smulkmenas vadinti nelaimėmis. Kovokite su paniškomis nuotaikomis, nes jos pavojingos tiek jums, tiek ir artimiesiems.

Vėžys

Nebloga diena tiems, kas esate išsikėlę realius planus, tik nepraraskite optimizmo, kai susidursite su tam tikrais sunkumais. Pasikeis jūsų požiūris į darbą ir tai atsilieps planams bei prioritetams. Atsiras simpatijos naujam pažįstamui ar pažįstamai, beje, pareikšti jausmai nebus be atsako.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Atėjo permainų laikas asmeniniuose santykiuose – ir tai bus naujo gyvenimo pradžia, tad nusiteikite naujų jausmų bangai. Tik neskubinkite įvykių: nieko neįvyks, kol patys nebūsite tam pasiruošę. Visų pirma vertėtų susigaudykite savo jausmuose.

Mergelė

Būsite nusiteikę kūrybingai, aplankys daug įdomių idėjų ir netikėtų sprendimų. Su jumis bus sunku rungtyniauti. Tik nebūkite lengvabūdiški, nes šią dieną jūsų laukia daug vilionių ir pagundų. Nebijokite patikėti savo darbus kitiems ir taip išnaudokite laisvą laiką poilsiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Būkite atsargūs: jums atrodys, kad galite daug ką, per daug savimi pasitikėsite – ir tai atneš rimtas problemas. Paisykite esančių tradicijų ir nebandykite į save atkreipti aplinkinių dėmesio. Išsaugoti gerą nuotaiką padės kūrybinis darbas, prisiminkite savo hobi.

Skorpionas

Nėra reikalo rimtai nerimauti, tačiau užsimiršti taip pat nereikėtų. Atsisakykite bendravimo su abejotinais asmenimis ir aktyvaus laiko praleidimo naujų pažįstamų rate. Laisvą laiką praleiskite su giminaičiais ir draugais, o niūrių minčių atsikratysite pasivaikščiodami.

REKLAMA

Šaulys

Didelio dėmesio reikalaus finansinė sfera. Situacija gali tapti kritine, jei nesusilaikysite nuo neapgalvotų išlaidų ir abejotinų pirkinių. Jokiais būdais nesiskolinkite pinigų. Sėkminga diena keliautojams ir tiems, kas yra toli nuo namų.

Ožiaragis

Jūsų noras kuo greičiau pakeisti asmeninį gyvenimą yra pateisinamas, tačiau palankus laikas aktyviai veikti dar neatėjo. Todėl išlikite šaltakraujiški ir nepasiduokite provokacijoms: jūsų ramybė persiduos aplinkiniams, kuriems reikės jūsų pagalbos.

Vandenis

Labai sudėtinga diena asmeniniam gyvenimui ir romantiniams santykiams. Šiandien būsite kaprizingi ir greitai įsižeidžiantys – atminkite, kad aplinkinių kantrybė taip pat nėra begalinė. Neapgalvoti veiksmai gali iššaukti gana rimtas pasekmes. Neužmirškite savų pažadų.

Žuvys

Neišvengsite ginčų su giminaičiais. Būsite per daug pasitikintys savimi ir savo teisybe, nenorėsite nuolaidžiauti ir tai sunkins situaciją. Svarbius sprendimus priimkite savarankiškai. Finansinė situacija gali pablogėti, tad jums teks peržiūrėti savo planus, išlaidas ir pirkinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų