REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį „Wizz Air“ vadovui Josefui Varadi pareiškė, kad po trejų metų neatlaikiusi konkurencijos, „airBaltic" bus priversta pasitraukti iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirdas gailisi, kad nauji žaidėjai orientuojasi tik į konkurencinį kovą, o ne ilgalaikę veiklos viziją.

REKLAMA

„Tikimės, kad antrasis šios pigių skrydžių bendrovės bandymas skraidyti iš Lietuvos bus žymiai sėkmingesnis nei pirmasis, kuomet pradėti vykdyti skrydžiai iš Kauno oro uosto nutrūko vos po pusmečio. Pamename ir kitą rožinės spalvos aviakompaniją („FlyLAL“ – red. past), kuri garsiai reiškė savo nuomonę apie galimą „airBaltic“ pasitraukimą, bet, deja, žmonėms liko tik rožinė viltis susigrąžinti sumokėtus pinigus už jos neįvykdytus skrydžius“, - pranešime spaudai cituojamas T. Vizgirdas.

„Labai nustebčiau, jei po trejų metų „airBaltic„ ar „Estonian Air“ veiks Lietuvoje , nes jos neturi kritinės keleivių masės, kad galėtų atlaikyti mūsų ir „Ryanair“ konkurenciją“, - penktadienį spaudos konferencijoje teigė J. Varadi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų