REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Penktadienį Kauno rotušėje aukso žiedus sumainė atlikėjas Merūnas Vitulskis ir jo išrinktoji Erika Vilčinskaitė. Jaunavedžių pora nusprendė, kad nuo žiniasklaidos nesislapstys ir mielai pozavo fotografams.

REKLAMA
REKLAMA

Į Kauno rotušę, kur jau būriavosi poros draugai ir fotografai,  jaunavedžiai atvyko prabangiu juodos spalvos „Rolls-Royce“ automobiliu. Vėliau pora keliavo į Šv. Gertrūdos bažnyčią, kurioje laukia šventa santuokos ceremonija.Pasak Merūno, bažnytinė santuoka jiems yra daug svarbesnė.

REKLAMA

Ceremonijos metu nuotaka vilkėjo tradicinę baltą suknelę be rankovių, kurią siuvosi viename Kauno salonų.  Nors pora kartu praleido ir priešvestuvinę naktį, tačiau nuotakos suknelę Merūnas išvydo tik vestuvių dieną.

Poros vestuvių pulke buvo penkios poros, nuotakos pamergės vilkėjo žaliomis suknelėmis.

Jaunavedžiai neslėpė jaudulio, cereminijos metu jaunosios akyse pasirodė ašaros, tačiau abu tikino esantys be galo laimingi.

REKLAMA
REKLAMA

Be ašarų neapsieita ir bažnytinės ceremonijos metu. Pasveikinti jaunųjų atskubėjo ir būrelis pramogų pasaulio žvaigždžių: dainininkas Radžis, atlikėjos Rūta Ščiogolevaitė ir Vaida Genytė, kurios po oficialios bažnytinės ceremonijos jaunavedžiams ir šventės svečiams sudainavo dainą iš filmo „Liūtas karalius“. Joms savo balsais pritarė vyrų kvintetas.

Nors kai kurie žinomi žmonės vestuvių ar kitomis progomis stengiasi pasislėpti nuo žiniasklaidos, Merūnas ir jo išrinktoji Erika noriai bendravo su žurnalistais, pozavo fotografams ir neprieštaravo, kad šie stebėtų ceremoniją mažoje bažnytėlėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors pasirodė pranešimų, kad Merūno ir Erikos vestuvės bus išties įspūdingos – su ryškiausių Lietuvos žvaigždžių pasirodymais, fejerverkais ir lazeriais, bei kainuos daugiau nei 100 tūkst. litų, pats atlikėjas tokius gandus paneigė ir tikino, kad iš šventės šou daryti nesiruošia.

Likus vos kelioms dienoms iki vestuvių Merūnas sakė, kad jaučiasi visai ramiai, tačiau jaudinasi dėl mylimosios Erikos, kuri nėra pratusi prie žiniasklaidos dėmėsio. Vestuvių planavimo rūpesčius pora patikėjo vedybų planuotojai Kristinai Kaikarienei.

REKLAMA

Ištikimiausi atlikėjo draugai šią savaitę surengė Merūnui bernvakarį, apie kurį jis sužinojo likus vos kelioms valandoms iki linksmybių. Draugai tikrino, kaip žymiam dainininkui seksis tvarkytis buityje, o viena įspūdingiausių užduočių, kurias turėjo atlikti jaunikis – vairuoti traktorių.

Atlikėjas tikino, kad dėl savo sprendimo tuoktis yra visiškai tikras, nes per beveik septynerius draugystės  su Erika metus, jiedu turėjo pakankamai laiko įstikinti savo jausmų tikrumu.  Vestuves pora ir 50 svečių švęs visą savaitgalį, tačiau medaus mėnesį dėl darbų gausos jaunieji planuoja atidėti rugpjūčio mėnesiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų