REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmo „Saulėlydis“ žvaigždė Robert Pattinson prisipažino, kad gali laisvai kalbėti su lietuvišku akcentu. Šiuo metu R. Pattinson pristato filmą „Vanduo drambliams“, kuris greitai pasirodys didžiuosiuose kino ekranuose. Anot aktoriaus, jis yra labai nuobodi asmenybė, tačiau kalbėdamas su užsienio žiniasklaida nevengia ir pašmaikštauti.

REKLAMA
REKLAMA

Tinklalapio Collider.com žurnalistas paklausė R. Pattinson, ar jam yra nors kartą tekę meluoti, kad gautų išsvajotą vaidmenį.

REKLAMA

„Aš nuolat meluoju. Nežinau, kokia tvarka yra Amerikoje, tačiau Didžiojoje Britanijoje per aktorių atrankas reikia užpildyti specialią anketą, kurioje būtina nurodyti savo gabumus. Reikia pažymėti punktus, kurie pasako, ar esi tikrai gabus aktorius. Aš pažymiu viską. Galiu pamėgdžioti visų pasaulio valstybių akcentus. Anketoje aš pažymėjau netgi tai, kad galiu kalbėti su lietuvišku akcentu“, – atsakė R. Pattinson.

Filme „Vanduo drambliams“  R. Pattinson atlieka cirko veterinaro, įsipainiojusio į meilės trikampį,  vaidmenį. Šioje istorijoje, ekranizuotoje pagal Sara Gruen novelę, taip pat vaidina„Oskarų“ laureatai Reese Witherspoon bei Christoph Waltz.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų