REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 12–14 d. Vytauto Didžiojo universitete vyks „VDU Karjeros dienos 2011“. Renginys kvies į susitikimus su darbdaviais, pokalbius su sėkmingai karjerą planuojančiais VDU absolventais, paskaitas ir seminarus.

REKLAMA
REKLAMA

„VDU Karjeros dienos – tai trijų dienų trukmės renginys, skirtas studentams, planuojantiems savo karjerą ir besidomintiems jos perspektyvomis. Universitete rengti Karjeros dienas yra aktualu, nes šio renginio metu studentai turi galimybę sudalyvauti įvairiose tikslinėse paskaitose, seminaruose, forumuose, diskusijose, kurie skirti aptarti karjeros perspektyvas, ugdyti ar tobulinti  savęs pristatymo darbdaviui gebėjimus, įgyti žinių ir gebėjimų,  svarbių asmeninės karjeros planavimui“, – teigė renginį organizuojančių VDU Karjeros ir kompetencijų centro vadovė dr. Eglė Stasiūnaitienė.

„VDU Karjeros dienose 2011“ studentams bus siūloma dalyvauti paskaitose apie šiuolaikinės karjeros sampratą, seminaruose analizuoti, kaip pasirengti pokalbiui su darbdaviu, kaip parengti kokybišką profesinės veiklos portfelį, parašyti savo motyvacinį laišką ir CV. Renginyje Lietuvos Švietimo mainų paramos fondo darbuotojai pristatys Europos Komisijos ir LR Vyriausybės finansuojamas švietimo programas, kuriose gali dalyvauti studentai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų