• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

23 metų „Formulės-1“ pasaulio čempionas Sebastianas Vettelis sutartį su austrų ir anglų komanda „Red Bull“ iš anksto pratęsė dar dvejiems metams, rašo sport1.de.

REKLAMA
REKLAMA

Pernai jauniausiu „Formulės-1“ istorijoje pasaulio čempionu tapęs S. Vettelis „Red Bull“ komandoje liks iki 2014 metų pabaigos.

REKLAMA

Apie įvykusią sutartį likus 13 dienų iki naujojo „Formulės-1“ sezono starto Melburne informavo pats tonizuojančių gėrimų milardierius Dietrichas Mateschitzas. Pernai „Red Bull“ ekipa laimėjo ir Konstruktorių taurę.

„Šioje komandoje labai gerai jaučiuosi. Didžiuojuosi, kad esu jos dalis, – komentavo S. Vettelis. – Didžiuojuosi, ką kartu jau pasiekėme ir ką dar tik pasieksime. Čia nėra jokios paslapties. Kaip lenktynininkas noriu sėdėti greičiausiame bolide, nes noriu laimėti.“

REKLAMA
REKLAMA

„Kol Sebastianas pas mus gerai jaučiasi ir turi bolidą, su kuriuo gali laimėti, nė neketina svarstyti eiti kur nors kitur, – teigė D. Mateschitzas. – Jeigu Sebastianas turės noro, gali likti čia net 10 metų“

Su naująja sutartimi S. Vettelio metų uždarbis turėtų šoktelti nuo 8 mln. eurų iki 10 mln. eurų. Su papildomomis sąlygomis ir premijomis už titulus suma gali šoktelti net iki 12 mln. eurų per metus. 2010 metais už pasaulio čempiono titulą jaunajam vokiečiui buvo išmokėta 3 mln. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų