REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus turizmo informacijos centre įvyko parodos „Baltai“ atidarymas, kurio metu kūrybinis susivienijimas „LT identity“ pristatė naują estetišką drabužių liniją. Kolekcija buvo sukurta siekiant perteikti esamą lietuvių kultūrinę patirtį. Kolekcija „Baltai“ – tai laisvų ir savitų siluetų, pilkų spalvų drabužiai, pažymėti senovės baltų simboliais, kurių kiekvienas turi išskirtinę prasmę.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų kolekcija pritaikyta šiuolaikiniam žmogui, kurdami atsižvelgėme į supančią aplinką, tačiau kartu pagerbėme ir savo kultūrines tradicijas. Kolekcija „Baltai“ yra ypatinga tuo, kad visi gaminiai yra lengvai transformuojmai ir universalūs – tas pats džemperis tiks tiek vyrui, tiek moteriai“, – renginio metu kalbėjo viena iš „LT identity“ įkūrėjų Jolanta Rimkutė, kolekciją kūrusi kartu su Ieva Ševiakovaite ir Edvardu Kavarsku. Dizainerių darbus pristatė ne modeliai, kaip įprasta mados renginiuose, bet trumpas vaizdo filmas, kurį sukūrė kino menininkų komanda „pvz.lt“.

Nauja paroda susidomėjo ir stilingi vakaro svečiai – Lietuvos ponių draugas Mantas Petruškevičius, verslininkas Žilvinas Grigaitis, radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų