REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį vakare paaiškėjo, kad „Arsenal“ ekipos delegacijoje yra olandas Robinas van Persie, kuris, kaip buvo skelbta anksčiau, yra patyręs traumą.

REKLAMA
REKLAMA

Londono komandos vyriausiasis treneris Arsenas Wengeras apie futbolininko galimybes išbėgti į aikštę UEFA Čempionų lygos atsakomajame mače su „Barcelona“ kalbėjo mįslingai.

REKLAMA

„Nusprendžiau įtraukti R. van Persie į paraišką rungtynėms. Taip, jis buvo patyręs traumą, tačiau per pastarąsias tris dienas jo būklė žymiai pagerėjo“, – spaudos konferencijoje teigė treneris.

Pasak stratego, pirmadienį ekipos gydytojai darsyk patikrino olando sveikatą ir tai suteikė papildomo optimizmo. Vis tik galutinis sprendimas bus priimtas dvikovos išvakarėse, antradienį.

„Aš žinau, kad žmonės teigs, jog tai yra koks nors triukas, tačiau man nekaip sekasi vadinamieji “mind games„. R. van Persie žais tik tada, jei tam bus visiškai pasiruošęs“, - nuo tiesioginio atsakymo išsisukinėjo prancūzas.

REKLAMA
REKLAMA

A. Wengeras pripažino, kad jį labiausiai neramina „Barcelona“ futbolininkų gebėjimas aktyviai spausti varžovus po visą aikštę, taigi, trenerio teigimu, jo vadovaujamai ekipai nepakenks papildoma varžovų žaidimo subtilybių analizė.

Atsakomoji UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio dvikova antradienį vakare bus žaidžiama „Camp Nou“ stadione Barselonoje. Pirmasis abiejų komandų mačas baigėsi „Arsenal“ pergale rezultatu 2:1.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų