REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien 14 – ka Vilniaus studentų naujuoju „Simple Express“ autobusu išvyko į Taliną. Lygiai tiek pat studentų, šį vakarą atvyks į Vilnių. Estijos ir Lietuvos studentų mainai – tai „Simple Express“ pasiūlytas žaidimas, kurio metu netikėtai „pagautas“ studentas keliauti į Taliną ar Vilnių turėjo susiruošti bei susirasti kelionės partnerį per 15 minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Vilniaus ir Talino universiteto studentai kelionei susiruošti turėjo visą parą, to nežinodami buvo pasirengę keliauti jau tą pačia akimirką. Netikėto kvietimo užklupti neišsigando 14 Vilniaus ISM vadybos ir ekonomikos bei Mykolo Romerio universiteto studentų.

REKLAMA

„Tikrai noriu keliauti, ir galiu važiuoti tuoj pat,“ – sakė Gediminas Venskūnas, MRU studentas. Per 15 minučių jis sugebėjo susirasti kelionės kompanioną ir jį atsigabenti į universitetą.

Sutikus keliauti taip kaip ateinama į paskaitas ir greitomis kelionės draugo paieškomis ėmėsi ir kiti studentai, nors nemažai buvo tokių, kurie kalbėjo apie koliokviumus ir seminarus, kurių nevalia praleisti.

Vilniaus studentai paklausti apie Taliną sakė, kad tai gražų senamiestį turintis miestas, o kiti jo dar nebuvo lankę, tad džiaugėsi galimybę susipažinti su kaimyninės šalies sostine.

REKLAMA
REKLAMA

Estijoje, Talino verslo mokykloje vykusio tokio pat  žaidimo metu, studentai paklausti apie Lietuvą minėjo tai, kad lietuviai puikiai žaidžia krepšinį ir jei turėtų galimybę čia apsilankyti norėtų sutikti Lietuvos krepšininkus.

„Kelionės būdas ar išlaidos neturėtų būti kliūtis jaunimui keliauti į kaimynines šalis, susipažinti su miestais, užmegzti pažintis ir turėti gerų draugų svetur,“ – sako Rait Remmel, „Lux Express Lietuva“ vadovas, - „Todėl ir pasiūlėme studentams šį žaidimą, juk keliauti visai paprasta, įdomu ir nebrangu“.

Neišsigandusiems studentams netikėto pasiūlymo, kelionė – autobuso bilietai, viešbutis, naktinio klubo kvietimai – buvo padovanota.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų