• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Volkswagen“ į Ženevą atvežė koncepcinį vienatūrį „New Bulli“. Tai kadaise hipių pamėgto „VW T1" idėjų tesėjas. Tiesa, dabar tai technologiškas, elektra varomas automobilis.

REKLAMA
REKLAMA

„New Bulli“ yra gana kompaktiškas (jo ilgis siekia tik 3,99m), jame telpa šeši keleiviai, o akumuliatorių užtenka 300 kilometrų keliui.

REKLAMA

Ličio-jonų baterijų saugoma elektros energija šiame automobilyje tiekiama 85 kW galingumo elektros varikliui. Iki 100 km/h greičio nostalgiškas vienatūris įsibėgėja per 11,5 sek., o maksimalus greitis apribotas ties 140 km/h riba.

Šiame automobilyje naudojama platforma tinka ir dabar gaminamų 1,4 ir 1 litro darbo tūrio vidaus degimo motorų montavimui, todėl galima daryti prielaidas, kad „Volkswagen“ šį automobilį ruošiasi gaminti. Juolab, tai ne tik stilingas, bet ir praktiškas automobilis.

Bagažinės tūrį šiame automobilyje galima padidinti iki 1600 litrų, o galinės pasostės transformuojasi į poilsiui tinkamą lovą. Visa borto elektronika valdoma per „iPad“ priedą, o garso aparatūrą šiam nostalgiškam vienatūriui kūrė garsi gitarų ir aparatūros gamintoja „Fender“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų